Arkadaþlar Ýpod Thouch ile Ýphone arasýnda çok fark var mý.Ýpod touchu telefon olarak kullanabilirmiyiz ve hafýzasýný arttýrabilirmiyiz?
Arkadaþlar Ýpod Thouch ile Ýphone arasýnda çok fark var mý.Ýpod touchu telefon olarak kullanabilirmiyiz ve hafýzasýný arttýrabilirmiyiz?
Yeni iPod Touch, iPhone'u Eziyor | ShiftDelete.Net |
http://forum.donanimhaber.com/m_2065..._/key_//tm.htm
iPhonedo » iPhone Akıl Defteri Blog Archive iPod Touch, iPhone’a karşı
linkleri incelersen iyi olur.
(bildigim kadarıyla ikisininde hafızası arttırılmıyor.)
http://www.turkishwat.net/tw-alisver...iphone-mu.html
Konu emre91 tarafýndan (02-01-2010 Saat 10:38 PM ) deðiþtirilmiþtir.
emre91
teşekkürler
hafıza artmıyo ikisinde de. touch da telefon özelliği yok, gps de yok. diğerleri aynı galiba.
ben Ipoud touch aldım benim fikrim telefon özelliği we kamerası olmayan bir alete okadar para werilmez,ben nekadar wersemdesattım burda hemen iyi bi paraya,bide I tunesla çalışıor,insanı sinir eden bir program,programı öğrenmek için bile baya bi zaman harcarsnız,başta bilmezsniz müzik,resim atarsınız iki gün sonra bidaha atarsınız baştaki attıklarnız silinir
![]()
ben de ipod touch aldým amerikadan ve gayet memnunum. bu itunes olayý baþta beni de gýcýk etmiþti ama zaman geçtikçe alýþtým. itouch'ýnýzý daha verimli kullanabilmek için bi sürü eklenti yüklemeniz gerekiyor ve bu eklentilerin çoðu paralý. bu paralarý uygulamalarý bedava yüklemek için jailbreak yapmak lazým. konuyla ilgili internet sitelerinde görüntülü yardým rahatça bulabilirsiniz. ben de bu sayede yaptým jailbreak'i ve þu an oyundan msne her türlü þeyi yapýyorum ipodda. bunlarýn dýþýnda bence touch'ýn en güzel yaný geniþ ekranýyla internette rahatça gezinebilmek. hele bi de saðlam bi wifi bulursanýz yemeyin de yanýnda yatýn. amerikadan laptop almadým, bu alet sayesinde her türlü internet ihtiyacýmý karþýladým. herkese tavsiye ederim. bi de þimdi 3. jenarasyonlar çýktý, fiyatlar da baya düþtü. ben o konuda dertliyim zaten. ordaki 2. ayýmda almýþtým aleti 370 dolara. ben gelmeden 3-4 gün önce 3. jenarasyonlar çýktý ve aldýðým aletin fiyatý 280e düþtü...
hafızasını artıramazsın ,telefon olarak ta kullanamassın.jenerasyonların arasında pek bi fark yok.tavsiyem iphone almandır.tabi amerikadan alacaksan
teşekkürler. oldukça fikir edindim. Galiba İphone alacağım
Ipod Touch buyuk hantallik olur bence cebinizde, ama Iphone hem telefon hem de muzik aleti olarak kullanabilirsiniz. Bana kalsa iphone derdim
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
kesin kararımı verdim İphone alacağım. Karar vermeme yardımcı olduğunuz için teşekkürler
ipod touch ım bozuldu .izmirde teknik servis bilyormusunuz acaba?
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks