Bundan korkuyorum bende ya, ya açıp birşeyler çalarlarsa die :S
Ama aldığım bütün elektronikleri yanımdaki çantaya koymaya özen göstereceğim, beni düşÃ¼ndüren PS3 alırsam tabi![]()

Bundan korkuyorum bende ya, ya açıp birşeyler çalarlarsa die :S
Ama aldığım bütün elektronikleri yanımdaki çantaya koymaya özen göstereceğim, beni düşÃ¼ndüren PS3 alırsam tabi![]()
merhaba dostum arkadaþým ps3 guitar hero ve drum set aldý komple gitar mikrofon bateri ps3 vs.. ve hepsinide ambalajýndan çýkartýp düzgünce kýyafetleriyle kombine ederek valizine koydu. hiç birþey olmamýþtý eve girip valizi açtýgýmýzda. sanýrým güzel yerleþtirirsen ve yerleþtirdiðin þeyleri valizin içinde sabitlersen bir sorun olmaz gibi geliyor.
2008,2009,2011 wat katýlýmcýsý
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

eðer içindekilerde hasar var mý diye kontrol ediceksen bunu evde veya baþka bi yerde yapman farketmez bence. eðer hasar varsa bile ( allah göstermesin) firma bundan sorumlu olmaz bence. çunku valiz saðlam içindekiler kýrýlmýþsa sanmam hava yollarýnýn biþe yapýcagýný. ancak bagajý check-in de verirken kýrýlacak var gibisinden bir etiket yapýþtýrýrlarsa ( var mý böyle bir uygulama bilmiyorum ) o zaman hem daha dikkatli olurlar hem de hasar oluþmasý durumunda hak sahibi olabilirsin sanýrým.

yok artýk daha nelerrahat ol neden çalýnsýn ve nasýl çalýnsýn ? guvenlik uçaða gönderiyo sýrf yetkililerin ellerinden geçiyo valizler. onun dýþýnda kimse dokunmuyo valizlere. onlarda çalmaya cesaret edemezler heralde. cunku hiç duymadým valizinden eþya çalýnan bugune kadar
![]()

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks