arkadaþlar öncelikler herkese merhaba. direkt konuya dalayým15 ocak'ta dönm ilk dönem notlarý belli olacak. cum gpa hiçbir þekilde 2 nin altýna düþmeyecek ancak dönem ortalamam 2 nin altýnda gelecek. geçmiþ dönemlerde cum 1,9 civarýndaydý. sizce vize alma þansým nedir? örneðin 2.04 gibi bir ortalamayý da baþarýsýz olarak mý sayýyor konsolosluklar? bu arada ingilizcem de iyi yani orada her sorduklarý soruya cevap verebilirim. bu konuda cevap yazarsanýz çok sevinirim çünkü vakit kaybetmeme açýsýndan notlar belli olýur olmaz pasaport ve vize iþlemlerini halletmek istiyorum. teþekkürler

15 ocak'ta dönm ilk dönem notlarý belli olacak. cum gpa hiçbir þekilde 2 nin altýna düþmeyecek ancak dönem ortalamam 2 nin altýnda gelecek. geçmiþ dönemlerde cum 1,9 civarýndaydý. sizce vize alma þansým nedir? örneðin 2.04 gibi bir ortalamayý da baþarýsýz olarak mý sayýyor konsolosluklar? bu arada ingilizcem de iyi yani orada her sorduklarý soruya cevap verebilirim. bu konuda cevap yazarsanýz çok sevinirim çünkü vakit kaybetmeme açýsýndan notlar belli olýur olmaz pasaport ve vize iþlemlerini halletmek istiyorum. teþekkürler
Alýntý

yani ortalamam da bir düşÃ¼ş yok ama yine de pek rahat değilim. bir de bölümü uluslar arası ilişkiler yani bölümüm zor falan da diyemem. 

vize gorusmesine haziran ayinda girmistim, yani ikinci donem de bittikten sonra.ben o yuzden cok korkuyordum mesela. ama okulla, notlarla, neden uzadigiyla ilgili herhangi bir soru bile sormadi. skinti olacagini sanmiyorum ben.

Bookmarks