Ben NY'yi gezerken görmüştüm. Ben de Texasta fotoğrafçıydım ve rockefeller binasında bir Kodakçı görünce şaşırmıştım. Sanırım Empire Statedeki de aynıdır. Konuşmuştuk filan da memnun gibiydi. İnsanlar kulenin tepesine çıkıyorlar etrafı izlemek için filan. Sen de orada durup isteyenlerin ( eğer hiç kimse istemezse gelip de senden, bazen senin sorman gerekiyor) fotoğraflarını çekiyorsun. Hani biz çektirmiştik ve iğrenç çekmiş çocuk öyle diyimaşağıda giderken de pc ekranından bakıosun fotona ve beğenirsen satın alıyorsun. Devamlı açık havada olursun ve gölge ne tarafa geçerse orada dikilirsin senin için iyi olabilir. Ama bütün günlerin aynı yerde minnacık 10 metrekare alanda geçer o işte söyleyim ben
Zaten NYC işlerini kimseye önermem. Evler ve yaşamak çok pahalı. Ucuza yaşayım dersen de mülteci gibi tahta kurularının arasında yaşar fast foodla yaşarsın.

aşağıda giderken de pc ekranından bakıosun fotona ve beğenirsen satın alıyorsun. Devamlı açık havada olursun ve gölge ne tarafa geçerse orada dikilirsin senin için iyi olabilir. Ama bütün günlerin aynı yerde minnacık 10 metrekare alanda geçer o işte söyleyim ben
Alıntı
Bookmarks