o aventura ile giden 50 kisiye acidim ya. demek bu senede 50 kisinin canini yaktilar.
yero zaten nasil 420 sasirdim dogrusu 42 olmasin o..
o aventura ile giden 50 kisiye acidim ya. demek bu senede 50 kisinin canini yaktilar.
yero zaten nasil 420 sasirdim dogrusu 42 olmasin o..
gordugun gibi su an admin deilim ve sirketlerle ilgili her turlu elestriyi yapabilecegime inaniyorum bu konunun muhattabi oldugunu dusunup bana cevap verdin ozaman yazdigin su ikinci (alttaki) cumleyle celistigini hatirlatayim once.
bu arada sen sitede sadece bi kac dakikada benim su an americada oldugumu onceden adminlik yaptigimi ve daha da onemlisi sitede saatlerimi harcadigimi sadece bi kac dakikada gozlemlemissin tebrikler
karsilama konusuna gelince bize yero tarafindan nelerin vaat edildigini bilmiyorsun lutfen bu konuda fikir belirtme. lux evler konusuna gelince evet haklisin daha 2 ay once virginia beach e gittim tatile 3 yilda muazzam bi gelisme var ocean fronttaki butun evleri yikmislar yerine lux evler insaa etmisler ayda hanim su an gitse kaybolur o kadar deismis yani..
son yazdiklarina gelince zahmet etmissin cunku benzer sozleri yeronun web sayfasinda da bulabilirdim oyle tahmin ediyorum..
sana yero ile ilgili calismalarinda basarilar diliyorum. umarim yeronun hersene bi kac kez degistirdigi calisanlari gibi sende kisa surmezsin. zira ayla ve ayda hanim zor patronlarmis oyle duymustum bi calisanindan![]()
YA DÜN KAYDIMI EDUSTARA YAPTIRDIM ADAM BU SENE 150 KÜSÜR ÖĞRENCİ YOLLADIK DEMİŞTİ,BU SİTEYE Bİ GÖZ ATTIM ŞAŞIRDIM:s NE YANİ KİMSE GİTMEMİŞ Mİ??YOKSA VERİLERE ULAŞILAMADIĞI İÇİN Mİ O OLAN BOŞ?KAFAM KARIŞTII YW,KUMPASA MI GLDİK ANLAMADIMM:'( **EDUSTARLA GİDEN BİRİLERİ VARSA BİŞİ YAZIP İÇİMİ RAHATLATSIN LTFFFNN:'(
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks