merhaba arkadaslar bır kac konuya degınmek ıstıyorum
1.si ben ogrencilerin kredi ile gitmesine karsıyım parası olmayan gıtmesın kardesım wat oyle super paraların kazandıgı bir program değil kredi ile gelenleri gordum orda bir hafta az saat alınca stres yapıyorlar sorun cıkarıyorlar deneyım ve tecrube yasayacaklarına rezıl olup donuyorlar bence parası olmayan wata katılmasın hele hele kredı cekerek asla katılmasın
2.si 2008 yılında 12 000 kısı wata katıldı ama 2009 da bu sayı malesef domuz grıbı ve kuresek krızden dolayı 7500 oldu elcılıgın yayınladıgı sırket ogrencı sayıları vızeye basvuranlar onların arasında red alan ogrencılerde var gelın gorun kı ortada daha vahim bır durum var 2500 cıvarında ogrencı vıze alamamıs acaba neden sırketlerın becerıksızlıgımı yoksa notu dusuk 2500 cıvarında ogrencının basvrması mı bence sırketlerın becerıksızlıgı cunku bır cok ogrencı sırf ucuz sırket olsun dıye dandık sırketlere kayıt yaptırıyorlar sonra eksık evrak ıle ogrencılerı vızeye yolluyorlar va tabıkı bu oran yukselıyor
3.cu konus ıse vize alamadıgı takdırde on kayıt ucretını gerı ıade eden bır cok sırket var neden kendınızı rıske atıyorsunuz kı sız bugun kalkıp bu sırketlere kayıt yaptırırsanız o ıade etmeyen sırketlerın ogrencı sayısı dusunce bakın bakalım nasıl onlarda ıade etmeye baslıyorlar

Alıntı
Bookmarks