Work and Travel
Toplam 112 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hangi Şirket Ne Kadar Öğrenci Gönderdi. Konsoloslukdan Resmi Rakamlar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

anlamadıgım birşey var WAT şirketi nasıl kredi verebiliyor ? yanlış mı anlıyorum,sen git gelince ödersin diye sözleşmemi imzalatıyor yoksa bir banka ile ortak mı hareket ediyor...karışık bi durum..
    Wat

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı denizk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Volkan aynnen dedigin gibi sen git program ucretini geri donunce ode diyor ve sozlesmesini ona gore yapıyor. Banka ile alakası yok.Bence gayet net,sana borc veriyor gibi bir sey.
    Arkadaşlar peki öğrenci sözleşmeyi imzaladı, orda ödemesi gereken parayı kazanamadı ne olcak sonuç?? Tabiki firma sözleşmede yazan tarihde parasını alcak.Yanlış anlamayın firmayı filan karalamak değildir niyetim. Firma böyle yaparak çekici hale getiriyor kendini ve bu uygulama bir tür pazarlama stratejisidir. Bana göre çokda faydalı olduğunu söyleyemem şöyleki;

Öğrenci burdan borçla gitcek ve o borç ABD de çalıştığı zaman zarfında kesinlikle kafasının bir kenarında duracaktır. Sürekli borçlu olduğunu hatırlıcaktır netice itibariyle ABD de özgür olamayacaktır ve program süresince eğer istenilen parayı kazanamayacağını anlayınca psikolojisi bile bozulabilir ve sıkıntı çekebilir. Bunu nerden biliyorum programam borçla gelen arkadaşlarımdan biliyorum.Yok şirket derseki kazanırsan alırım kazanmazsan almam herkes bu şirketle gitmeli o zaman

WAT 'a bence cebimde 3000$ nakitim var diyenler gitmelidir. Yanlışsam düzeltin.
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı beysinCDA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar peki öğrenci sözleşmeyi imzaladı, orda ödemesi gereken parayı kazanamadı ne olcak sonuç?? Tabiki firma sözleşmede yazan tarihde parasını alcak.Yanlış anlamayın firmayı filan karalamak değildir niyetim. Firma böyle yaparak çekici hale getiriyor kendini ve bu uygulama bir tür pazarlama stratejisidir. Bana göre çokda faydalı olduğunu söyleyemem şöyleki;

Öğrenci burdan borçla gitcek ve o borç ABD de çalıştığı zaman zarfında kesinlikle kafasının bir kenarında duracaktır. Sürekli borçlu olduğunu hatırlıcaktır netice itibariyle ABD de özgür olamayacaktır ve program süresince eğer istenilen parayı kazanamayacağını anlayınca psikolojisi bile bozulabilir ve sıkıntı çekebilir. Bunu nerden biliyorum programam borçla gelen arkadaşlarımdan biliyorum.Yok şirket derseki kazanırsan alırım kazanmazsan almam herkes bu şirketle gitmeli o zaman

WAT 'a bence cebimde 3000$ nakitim var diyenler gitmelidir. Yanlışsam düzeltin.
    evet meslea wattan eli bos sifir doalrla donen var yani kesin degil ki illa para kazanacagin.
    EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Alıntı beysinCDA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok şirket derseki kazanırsan alırım kazanmazsan almam herkes bu şirketle gitmeli o zaman
    Bunu yapan / yapabilen şirket işini en iyi şekilde yapıyor demektir.. Para kazanılacağını garanti ediyor demektir.. ki öyle birşeyde yok.. hayalden öteye geçmez Telsim'in reklamları vardı bir ara "Güzel olmaz mı?" diye.. Olurdu vallahi

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)