Benim şirketim yaklaşık 100 kişi göndermiş. 3 kişiyle orda karsılastım diğerlerini bilmiyorum memnun kaldılar mı ama ben hiç bir sorun yaşamadım. over time da aldım,işime de gittiğimin ertesi gunu basladım. dönerken 3 kez bilet tarihimi değiştirdim,birinde de norfolk-ny iken direk ny-ist yaptırdım. fark ödemedim,her aradıgımda ulaştım. hatta ilk 1 ay ben şirketi hiç aramadım yine aramazdım ama maillerime baktıgımda gun aşırı mail yollamıs olduklarını gördüm. en son o aynı şirketten olan 3 arkadas bana ısrar etti de aradım dedim iyiyim hersey yolundaşirketimi övmek için yazmıyorum bunları. sadece bilmek gerek ki butun şirketler kötü,yalancı,sorumsuz değil. yuzlerce öğrenci göndermiş bi şirketten gelen arkadaslar vardı ve ssn olmadıgı için başlatmadılar işe. haziran ortasıydı. ssn ler temmuzda cıktı. bu seferde az zaman kaldı diye almadılar. ben kendi iş verenimle konusup rica ettim,sevilen biriydim ve kırmadılar kızlardan birini işyerime aldırdım. orda calıştı 1 ay. sonra da pat diye işi bıraktı haber bile vermeden.
1 ay daha gezip döndü zaten
![]()

şirketimi övmek için yazmıyorum bunları. sadece bilmek gerek ki butun şirketler kötü,yalancı,sorumsuz değil. yuzlerce öğrenci göndermiş bi şirketten gelen arkadaslar vardı ve ssn olmadıgı için başlatmadılar işe. haziran ortasıydı. ssn ler temmuzda cıktı. bu seferde az zaman kaldı diye almadılar. ben kendi iş verenimle konusup rica ettim,sevilen biriydim ve kırmadılar kızlardan birini işyerime aldırdım. orda calıştı 1 ay. sonra da pat diye işi bıraktı haber bile vermeden.
Alıntı
Bookmarks