Work and Travel
Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234
Toplam 112 adet sonuctan sayfa basi 91 ile 112 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hangi ?irket Ne Kadar Ö?renci Gönderdi. Konsoloslukdan Resmi Rakamlar

Deneyimli Watçý
    Yaþ
    42
    Tecrübe Puaný
    17

Arkadaslar l?stede focus yok ???
    EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHÝBÝ.

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    18

Focus ne geçen sene göndermişmiki? Konsoloslukdaki ismi yani resmi ismi farklı filan olmasın? Gönderdiyese koymaları gerek sanırım Firma ayırt etmezler diye düşÃ¼nüyorum.
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý rcp Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    edustar ad?nda k? s?rket h?c adam gondermem?s gal?ba listede goterilen kadar?yla.ama bizim haz?rl?k binas?n?n onunde bizsoyley?z biz boyley?z biz kral?z 10 senelik gecm?s?m?z var vs ahkam kesiyorlar.arkadaslar boyle ne idü?ü belirsiz ?irketlere itimat etmeyelim
    O ?irketi bende gördüm. Forum sayesinde tan?yorsun i?te kimin ne oldu?unu...

Bölüm neydi hocam?
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Reklamcılık.Hazırlıktayım ama su an

Üstad
    Tecrübe Puaný
    26

Benimde bu liste hakkında aklımda soru işaretleri var. Ancak şirketlerin konsolosluğa yanlış beyanda bulunup bulunamayacağını araştırmak gerekir. j1 vizesi sadece WAT öğrencilerini kapsamadığı için, bazı şirketler bu durumu konsolosluğun farkedemeyeceğini düşÃ¼nüp sayıyı şişirmiş olabilir. Bunların hepsi varsayımdır. Özellikle yuvarlama sayılar ve bazı rakamlar kafamı cidden çok karıştırdı..

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

hangi ?irketin iyi i? ç?kard???n? buradan görebiliriz.
    Academix Yurtd??? E?itim Dan??manl?k : 572
    Advis Akademik Dan??manl?k A.? : 606
    Armada Grandee Yurtd??? E?itim : 530
    EduYork E?itim ve Dan??manl?k : 512
    Yurtd??? E?itim Hizmetleri : 645
    Global Vizyon Yurtd??? E?itim Dan??manl?k : 900
    Ozman Yurtdi?i E?itim : 597
    United Towers Yurtd??? E?itim Dan??manl?k (UT) : 703

hangi ?irketlere gidilmesi gerekti?i konusunda ipuclar? var san?r?m burda...
    FOREVER TCDD Smile For AMTRAK
    CEDAR POINT RESMI E-MAIL: international@cedarpoint.com

Siteden Uzaklaþtýrýldý
    Tecrübe Puaný
    0

elcılıgın daha saglam bılgıler elde etmesı ıcın bence dırek sponsorlarla baglantıya gecıp rakamları onlardan alması gerekır,o zaman saglam rakamlar elde edebılırler
    yukardakı sırketlerden bır ıkısının rakamından suphelıyım

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý el_edebi Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    hangi şirketin iyi iş çıkardığını buradan görebiliriz.
    Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlık : 572
    Advis Akademik Danışmanlık A.Ş : 606
    Armada Grandee Yurtdışı Eğitim : 530
    EduYork Eğitim ve Danışmanlık : 512
    Yurtdışı Eğitim Hizmetleri : 645
    Global Vizyon Yurtdışı Eğitim Danışmanlık : 900
    Ozman Yurtdişi Eğitim : 597
    United Towers Yurtdışı Eğitim Danışmanlık (UT) : 703

hangi şirketlere gidilmesi gerektiği konusunda ipucları var sanırım burda...
    daha cok yollamak daha iyi oldugu anlamina asla gelmez... yanlis yonlendirme olur boyle soylersek. yukaridaki bu rakamlar zaten oldukca supheli rakamlar...ki bu listedeki bazi sirketlerden inanilmaz sekilde sikayet var..

Üstad
    Tecrübe Puaný
    26

Aslinda bir sistem olsada odedikleri vergi uzerinden kac ogrenci gonderdiklerini hesaplayabilsek..vergileri de tam olarak odediklerini sanmiyorum gerci..cok karisik bir durum..

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Yaþ
    36
    Tecrübe Puaný
    17

bir şirketin ne kadar çok öğrenci yolladığı ve o şirketin kalitesi arasında doğru orantı olduğunu düşÃ¼nmüyorum !

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Yaþ
    36
    Tecrübe Puaný
    17

bir de burada CCN adlı şirketi göremedim yok mu acaba?

Üstad
    Tecrübe Puaný
    26

Az gonderen sirket kotudur diye birsey de soz konusu olamaz.bu listede 0-100 arasi ogrenci gonderip isini hakkiyla yapan bir cok sirket var. Sayi gercekten anlamsiz. Onemli olan memnuniyet orani ancak gel gorki yeni wat adaylari konu hakkinda bilgiye sahip olmadiklari icin "biz 10 senelik sirketiz, 500 vs ogrenci gonderdik " gibi sirket sisirmelerine kaniyorlar.. Sirketlerde durumu sisiriyor ornekte goruldugu gibi.. 500+ ogrenci gonderen bir sirket ortalama 1000 dolardan ogrenci gonderiyorsa 500 bin dolarlik gelirin vergisini odemesi gerekir.Vergi levhalarından bu durum az çok anlaşılabilir diye tahmin ediyorum..

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    18

Bu konu benimde kafamı karıştırıyor doğrusu? Devletin bu işten çıkarı neee??...
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý Fiorex Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Paranizi bosu bosuna cope atmayin!! Bir cok sirketin yaptiklari sozlesme tuketiciyi koruma kanununa acikca aykirilik iceriyor! 250 dolar on kayit ucreti neden geri verilmiyor?? Almadigin hizmetin parasini neden odeyesin?? bircok sirket icin vize reddi alan ogrencinin maliyeti max 100$ dir. Heleki ds getirmeden vizeye gonderen sirketlerin hicbir masrafi yoktur.. Bu yuzden hakkinizi ne olursa olsun arayin!
    ama vize randevusu haz?rlama,vize öncesi dan??manl?k ,bilgilerinin sponsorlara yollanmas? gibi i?ler yap?yolar vize öncesinde ..bence biraz zor olur kay?t ücretini geri almak 250 dolar? yan?..ama y?ne ara?t?raca??m..tabi bu b plan? ben vizeyi geçme yani a plan?na odaklanm?? durumday?m ?uan..

Üstad
    Tecrübe Puaný
    26

Alýntý sucre Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ama vize randevusu haz?rlama,vize öncesi dan??manl?k ,bilgilerinin sponsorlara yollanmas? gibi i?ler yap?yolar vize öncesinde ..bence biraz zor olur kay?t ücretini geri almak 250 dolar? yan?..ama y?ne ara?t?raca??m..tabi bu b plan? ben vizeyi geçme yani a plan?na odaklanm?? durumday?m ?uan..
    Vize randevusu telefon yolu ile 2 dakikada halledilebilecek bir olay. Ayr?ca PIN numaras? için gerekli olan 20 dolarda senden ç?k?yor. Vize öncesi dan??manl?k çok büyütülecek bir olay de?il art?k. Eskiden gerekiyordu. Olmazsa olmazd?. Ama ?imdi internet üzerinden her türlü bilgiye ula??labiliyor. Belgelerin sponsora gönderilmesi de internet yolu ile oluyor ço?u zaman. Yani bu hizmetlerin masraf? yoktur. Sadece verilen bir emek ve harcanan zaman vard?r. E?er emeklerine ve harcad?klar? zamana sayg? gösteriyorsan?z b?rak?n kals?n paran?z içerde

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    16

Benim şirketim yaklaşık 100 kişi göndermiş. 3 kişiyle orda karsılastım diğerlerini bilmiyorum memnun kaldılar mı ama ben hiç bir sorun yaşamadım. over time da aldım,işime de gittiğimin ertesi gunu basladım. dönerken 3 kez bilet tarihimi değiştirdim,birinde de norfolk-ny iken direk ny-ist yaptırdım. fark ödemedim,her aradıgımda ulaştım. hatta ilk 1 ay ben şirketi hiç aramadım yine aramazdım ama maillerime baktıgımda gun aşırı mail yollamıs olduklarını gördüm. en son o aynı şirketten olan 3 arkadas bana ısrar etti de aradım dedim iyiyim hersey yolunda şirketimi övmek için yazmıyorum bunları. sadece bilmek gerek ki butun şirketler kötü,yalancı,sorumsuz değil. yuzlerce öğrenci göndermiş bi şirketten gelen arkadaslar vardı ve ssn olmadıgı için başlatmadılar işe. haziran ortasıydı. ssn ler temmuzda cıktı. bu seferde az zaman kaldı diye almadılar. ben kendi iş verenimle konusup rica ettim,sevilen biriydim ve kırmadılar kızlardan birini işyerime aldırdım. orda calıştı 1 ay. sonra da pat diye işi bıraktı haber bile vermeden. 1 ay daha gezip döndü zaten
    I made a promise never to settle...

Üstad
    Tecrübe Puaný
    19

Alýntý YETO Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bir ?irketin ne kadar çok ö?renci yollad??? ve o ?irketin kalitesi aras?nda do?ru orant? oldu?unu dü?ünmüyorum !
    Sana kesinlikle kat?l?yorum.
    Önemli olan ne kadar ö?renci gönderdi?in de?il,
    gönderdi?in ö?rencilerin memnuniyet oran?d?r.

Türkiyede wat'a en çok ö?renci gönderen firmadan gidip de
    "allah belalar?n? versin " diyen çok arkada??m var yani

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý n3co_ Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Sana kesinlikle kat?l?yorum.
    Önemli olan ne kadar ö?renci gönderdi?in de?il,
    gönderdi?in ö?rencilerin memnuniyet oran?d?r.

Türkiyede wat'a en çok ö?renci gönderen firmadan gidip de
    "allah belalar?n? versin " diyen çok arkada??m var yani
    mesela ben

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Edustaar(!)

YA DÜN KAYDIMI EDUSTARA YAPTIRDIM ADAM BU SENE 150 KÜSÜR Ö?RENC? YOLLADIK DEM??T?,BU S?TEYE B? GÖZ ATTIM ?A?IRDIM:s NE YAN? K?MSE G?TMEM?? M???YOKSA VER?LERE ULA?ILAMADI?I ?Ç?N M? O OLAN BO??KAFAM KARI?TII YW,KUMPASA MI GLD?K ANLAMADIMM:'( **EDUSTARLA G?DEN B?R?LER? VARSA B??? YAZIP ?Ç?M? RAHATLATSIN LTFFFNN:'(

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

hangi şirketin adam gibi işini yaptığını amerikaya gidince öğreneceğiz..bakalım karşılaştığımız bir sorun karşısında kendi işini kendin gör mü diyecek yoksa adam gıbı aldıgı paranın karsılıgını mı verecek ? şirketim bana yardım etmezse onu burda rezil ederim!! ama yardım edrrsede gelıp burda reklamını yapmam banane
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Efsane Watçý cAv - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    24

aynen öyle eger orda şirketle ilgili büyük bi sorun yaşarsam onlara tavsiyem dönüş biletlerimi falan iptal etmeleridir..cünkü eger geri gelirsem onlar icin hic iyi şeyler olmaz..dedigim gibi zaten danışmanıma pek güvenmiyorum sürekli kontrol etmek durmunda kalıyorum..

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý Fiorex Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Az gonderen sirket kotudur diye birsey de soz konusu olamaz.bu listede 0-100 arasi ogrenci gonderip isini hakkiyla yapan bir cok sirket var. Sayi gercekten anlamsiz. Onemli olan memnuniyet orani ancak gel gorki yeni wat adaylari konu hakkinda bilgiye sahip olmadiklari icin "biz 10 senelik sirketiz, 500 vs ogrenci gonderdik " gibi sirket sisirmelerine kaniyorlar.. Sirketlerde durumu sisiriyor ornekte goruldugu gibi.. 500+ ogrenci gonderen bir sirket ortalama 1000 dolardan ogrenci gonderiyorsa 500 bin dolarlik gelirin vergisini odemesi gerekir.Vergi levhalar?ndan bu durum az çok anla??labilir diye tahmin ediyorum..
    kesinlikle az ogrenci gonderip basarili olan sirketlerde var

arkadaslar bu listenin 2011 yilinda ki sekline yani kimin kac ogrenci gonderdigine nereden ulasabiliriz

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)