bu ogrenciler hicmi para vermiyorlarmis dershaneye, butun hocalar seninle ayni dertten muzdariptir umarim...
Peki.
amerikada bir calisanin parasini vermesen, cigerini sokerler herhalde...
Peki.
iyide hocam öğrencilerden aldıkları paraları ne yapıyolarmış?...Cem UZAN gibi havuza gömmesinler ???.. Öyle iş olur mu yaw. Bu kadar öğrenci dersanaye gidiyor bu kadar öğrenci para ödüyor bence Dersana sahipleri parayı iç ediyolar...ama tabi siz daha iyi bilirsiniz.
Çalışanın hakkını alnının teri kurumadan veriniz...
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
herkez kilif uyduruyor iste ...
Peki.
bunu anlatanlar amerikalilar zati.baskalarindan dinlemedim,dinlememde zati.adamlarin babalari anneleri ayni seyi kendilerine yapmislar, onlarda simdi cocuklarina yapiyor.hepsi ayni seyi soyluyor.cunku artik bakmak istemiyorlar cocuklarina.masraflari cok cikiyor.yada ailenle kalmak istiyorsan calisacaksin.daha dun bir amerikali ile konustum bu konuyu .dedi, okul yok is yok, dedim iyi bari ailen onlarin yaninda kalmana izin veriyor. ama beni sevmiyorlar artik ondokuzuma geldim diyor, birseyler yapmam lazim diyor. ...
Peki.
sokaga atma olayi degil, belki ben abarttim ama artik ozgurluk olayi,ekonomik nedenler... herneyse.konunun disina ciktik bayagi ...
Peki.
yapanlar vardir ama hepsinde 18e geldin cik git yok
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
edustar ad?nda k? s?rket h?c adam gondermem?s gal?ba listede goterilen kadar?yla.ama bizim haz?rl?k binas?n?n onunde bizsoyley?z biz boyley?z biz kral?z 10 senelik gecm?s?m?z var vs ahkam kesiyorlar.arkadaslar boyle ne idü?ü belirsiz ?irketlere itimat etmeyelim
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Listeyi yayınlamamdaki gayelerden biride buydu. Biz 10 yıllık firmayız ama 2009 da ne hikmetse öğrenci göndermemişler. Galiba 1 yıl ara ile çalışan firmalar var![]()
Evet arkadaşlar şirketlere dikkat!!!!
buyuk sirketlerle de sorun cikabilir ama siz yine de buyuk sirketleri tercih edin.
konsolosluk sonunda adam akıllı bir iş yapabilmiş çok şÃ¼kür!
Arkadaslar l?stede focus yok ???
Focus ne![]()
geçen sene göndermişmiki? Konsoloslukdaki ismi yani resmi ismi farklı filan olmasın? Gönderdiyese koymaları gerek sanırım Firma ayırt etmezler diye düşÃ¼nüyorum.
Reklamcılık.Hazırlıktayım ama su an
Benimde bu liste hakkında aklımda soru işaretleri var. Ancak şirketlerin konsolosluğa yanlış beyanda bulunup bulunamayacağını araştırmak gerekir. j1 vizesi sadece WAT öğrencilerini kapsamadığı için, bazı şirketler bu durumu konsolosluğun farkedemeyeceğini düşÃ¼nüp sayıyı şişirmiş olabilir. Bunların hepsi varsayımdır. Özellikle yuvarlama sayılar ve bazı rakamlar kafamı cidden çok karıştırdı..
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
hangi ?irketin iyi i? ç?kard???n? buradan görebiliriz.
Academix Yurtd??? E?itim Dan??manl?k : 572
Advis Akademik Dan??manl?k A.? : 606
Armada Grandee Yurtd??? E?itim : 530
EduYork E?itim ve Dan??manl?k : 512
Yurtd??? E?itim Hizmetleri : 645
Global Vizyon Yurtd??? E?itim Dan??manl?k : 900
Ozman Yurtdi?i E?itim : 597
United Towers Yurtd??? E?itim Dan??manl?k (UT) : 703
hangi ?irketlere gidilmesi gerekti?i konusunda ipuclar? var san?r?m burda...
elcılıgın daha saglam bılgıler elde etmesı ıcın bence dırek sponsorlarla baglantıya gecıp rakamları onlardan alması gerekır,o zaman saglam rakamlar elde edebılırler
yukardakı sırketlerden bır ıkısının rakamından suphelıyım
Aslinda bir sistem olsada odedikleri vergi uzerinden kac ogrenci gonderdiklerini hesaplayabilsek..vergileri de tam olarak odediklerini sanmiyorum gerci..cok karisik bir durum..
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
bir şirketin ne kadar çok öğrenci yolladığı ve o şirketin kalitesi arasında doğru orantı olduğunu düşÃ¼nmüyorum !
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks