arkadaþ 2010 vize baþvurularý ne zaman baþlýyor tam olarak?
arkadaþ 2010 vize baþvurularý ne zaman baþlýyor tam olarak?
2010, şubat ayında görüşmeler başlıyor; haliyle vize randevuları da.
CCN International Education Services - www.ccnedu.com
CCN Yurtdýþý Eðitim ve Kariyer Servisi
Work and Travel Departmaný
Work and Travel programýnda bilmeniz gerekenler konusunda makale için týklayýn
Tel: 0212 292 5707
Fax: 0212 292 5166
E-mail: info@ccnedu.com
gitmeden en fazla 4 ay once randevuya girebilirsin.
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHÝBÝ.
ya ben hala Walley Fair için Skype görüþmesi için bekliyorum ve bu bekleyiþ beni kýzdýrýyor, bir an önce belli olsaydý iþ ve biz de en azýndan bilet alabilseydik. vize almadan bilet alýnabilir mi ve alýnsa ne olur???
Bilet vize almadan öncede alýnabilir ancak vizeden red alman durumunda bileti iade ederken sorun yaþayabilirsin,bilet ücretinde kesinti yapýlabilir yada hiç iade olmayabilir.yada gidiþ tarihin deðiþebilir ve biletini deðiþtirmekte sýkýntý yaþayabilirsin masraf çýkabilir.
Bu yüzden vizenizi almadan ve gidiþ tarihiniz kesinleþmeden bilet almayýn kesinlikle.
zaman ilerledikçe bilet fiyatlarý artar diye endiþeleniyorum, ondan bu acelem.
Peki ds formu gelmeden vize görüşmesine gidersek red alma olasılığımız nedir?
DS olmadan red die biþi olmaz.Ds belgesýný gonderdýkten sonra karar verýlýor. hic bý degýsýklýk yok bn gectýgýmýz yaz ds siz gitmýstým gorusmeye.sýkýntý olcak durum deýl.tek sýkýntý acentan onu gecýktýrýr sende uzun sure bekler strese gýrersýn, ucak býletýný gec alýrsýn falan filan.gecte getýrmezse ds ýný sorun yok.
Arkadaslar gecen sene vize sirasi beklerken girmeden evrak kontrolu yapildigi esnada onumde sira bekleyen arkadsin yanlis hatirlmiyorsam ds formu veya bir belgesi eksik oldugu icin gorusmeye girememisti. Yetkiliye 'sirketim daha sonra yollayacak' demesine ragmen bayan iceri almamisti.
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks