yeni durum ne bilmiyorum ama ben giderken bavulun içine börek bile koymu?tum. kimse aç?p bakmad?. sadece amerikada görevlinin biri içinde yemek olup olmad???n? sordu, ben de yok dedim. bavulumu ald?m yoluma devam ettim.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Break, bu anlatt???n olay ne zaman oldu
köpekler elmay? bile koklay?p durduruyorlar ama ben sucuk götürdü?ümü bile biliyorum...en kötü ihtimal ile yemeklerden olusun..zaten yemek götürmni tavsiye etmem akar kokar sonuçta..ama biskuvi,haz?r çorbalar hayat kurtar?r oralarda![]()
Wat
yaw bende tak?ld?m aramaya giderken pislik polis valizimi darma da??n etdi. Bulamam riskiyle burdan Marmarabirlikzeytinlerini alm??t?m vakumlu olan?ndan dedi su var m?? ben yok dedim kuru dedim salak adam halbuki v?c?k v?c?k su dolu içi bi?i demedi. ama ben yiycek var oaln? i?aretlemi?tim. her zaman do?ru olan? yapar?m.
Bu sene giderken 1 valiz kuru g?da götürcem, mercimek,bulgur, pirinç, ne bulursam bakal?m ne olcak sonuçda 12 ayl??a gidiyorum ve 12 ay orday?m götürebildi?im kadar türk ürünü götürcem...
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Wat
Ben de çay, ka?ar peyniri ve bisküvi götürece?im. Bir sorun olmaz herhalde.
gerçi amerikada online olarak türk yiyeceklerinden alabilece?imiz marketler var ama olsun ben yine de götürmeyi dü?ünüyorum
site vermeyelim bende biliyorum da bir makarnay? 2 dolara al?r?sn abi..içine koyar i?ler![]()
Wat
Bestturkishfood var mesela. Kargoyla gönderi yap?yor. Baz? ürünleri pahal? ama baz?lar?da Türkiye'den daha ucuz. Mesela çay daha ucuz
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
te?ekkürler arkada?lar muhtemelen bu siteyi kullancam gitdi?imde. Ho?uma gitdi. Fiyatlarda ürüne göre de?i?iklik gösteriyor. bakt?klar?m?n içerisinde zeytin ve ülker çikolatal? gofret çokda fiyat fark? yok. Varsa bu tür siteleri kullanan payl?a?rsak iyi olur bence.
bildi?im kadar?yla 100 dolarl?k al??veri? yaparsan?z kargo bedava oluyor. Toptan al??veri? yapmak mant?kl? gibi
Haz?r çorbalara bi?e diyeceklerini dü?ünmüyorum. Çabuk bozulacak, s?v? içeren yiyecekleri atarlar san?r?m. Ben haz?r çorba falan götürürm en fazla. Gerisini ordan idare edecez art?k.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks