merak etme burdaki arabalarin hepside ECU su olan arabalarcok guzel model arabalar war yaw.TR de yok bu modeller.tabi ben yeni arabalardan bahsediyorum.Gecen zenci bir dayi ford jeep tarzi birsey almis.kapi kolunda tum rakamlar var.sifre girerekte arabanin kapilarini acabiliyorsun.birde elektronik bir sistem varmis.herhangi bir suca karistigi zaman yada calindigi zaman felan, polis arabanin motorunu otomatik olarak durdurabiliyormus.nasil bir sistemse artik bilmiyorum...araba zirhli arac gibi, icide cok guzel ve 19 bin dolarcik
turkiyede olsa 200 milyar cekerler...cok ucuz arabalar ve cok guzel ...

cok guzel model arabalar war yaw.TR de yok bu modeller.tabi ben yeni arabalardan bahsediyorum.Gecen zenci bir dayi ford jeep tarzi birsey almis.kapi kolunda tum rakamlar var.sifre girerekte arabanin kapilarini acabiliyorsun.birde elektronik bir sistem varmis.herhangi bir suca karistigi zaman yada calindigi zaman felan, polis arabanin motorunu otomatik olarak durdurabiliyormus.nasil bir sistemse artik bilmiyorum...araba zirhli arac gibi, icide cok guzel ve 19 bin dolarcik
Alıntı
Bookmarks