Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Konu?tu?um ve tan??t???m WAT'a gitcek olanlara ilk söyledi?im kelimelerden birisi www.turk?shwat.com a bak?n. Güzel bir dü?ünce tabiki WAT'a ilk defa gidecek olanlar?n kafas?nda 1 milyon adet soru oldu?unu biliyorum ve bu sorular? gitcekleri ?irketlere sorduklar?nda objektif cevaplar almad?klar?n?da biliyorum. Fakat bu i? için 4 ki?i yeterli olur mu bilemem tabiki bu sizin karar?n?zd?r.
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Geri döndümve bu önemli konuya ilk olarak yazmak istedim.Kesinlikle kat?l?yorum çok gerekli bir uygulama.Bundan önceki senelerde buralarda do?ru bilgiyi ula?t?rabilmek için ne kadar u?ra?t???m?z? ve çabalad???m?z? hat?rl?yorumda gerçekten sayfalar boyunca yazsakta ortada dola?an o kadar bilgi kirlili?i varki.Bunu temizleyebilmek için,deneyimli bir kadro olu?turmal? Turkishwat.Dan??man kadrosu veya tan?m? ne olursa olsun.
Ayn? zamanda dan??manl?k ?irketlerinin de yani bu i?i parayla yapanlar?n size bilgi vermek konusunda ne kadar psikolojinizi bozucu ve ço?u zamanda yetersiz olduklar?n?,ayn? zamanda her zaman ula?am?yo olman?z.Böylesine bir ortamda net kesin ve güvenilir bilgiye ula?mak için bence çok do?ru bir uygulama olur diyorum.Wat ö?rencilerinin kafas?na tak?lan bir sorunun o an hemen veya en yak?n zamanda çözüme ihtiyac? oldu?unu,gece uyuyamamas?na sebep olan sabah olsada dan??mana sorsam tarz? dü?üncelerin ne kadar rahats?z edici oldu?unu en çok bunlar? daha önce ya?ayanlar bilir![]()
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
4 ?lk etapta yeterli bir say? bence. Daha fazla ki?iye bu statüyü vermek daha fazla sorunu, daha h?zl? bir ?ekilde çözmek anlam?na gelmeyecek. Bundan az çok eminim. Bunun yerine ilk etapta 4 ki?iyle s?n?rland?ral?m ancak bu statüyü alanlar bu i?i hakk?n? versinler. Bununla birlikte forumdaki bilgi ak??? zaten h?zl? bir ?ekilde eski haliyle devam edecek. Bu proje ne getirir?
- sorulara daha h?zl?, detayl? ve objektif cevaplar 1.a??zdan verilir..
- Forum yönetiminin ve kademelerin üyelere da??lmas?nda ilk ad?m at?lm?? olur...
MSN üzerinden de?ilde forum üzerinden olursa bu bilgi ak??? güzel olur. Zaten asl?nda pek gerek yok forum kendi kendini geli?tiriyor.
@kerempi
Bu kadar k?sa sürede geri dönü? yapt???n için te?ekkür ediyorum. Kesinlikle fikirlerine kat?l?yorum. Do?ru bilgiye ula?mada ö?renciler bir ad?m daha önde olmu? olacak. Forum üzerinde mesajlar?n normal bir üye taraf?ndan at?lmas? ile yönetici s?fat? ta??yan bir üye taraf?ndan at?lmas? aras?nda elbette farkl?l?k olu?acak. Bu ?u anda da var. Bu farkl?l?k en çok WAT ile ilgili ara?t?rmalara henüz ba?lam?? olan ki?iler üzerinde büyük etki gösterecek..
kesinlikle ..Forumun bugününü görenlerin bundan 2 sene önce buras? nas?ld? ,bu bilgilerin toplanmas? +forumda düzene sokulmas? saklanmas?en önemlisi gerçek ve kirli bilginin ayr?m? ,forumun görüntüsünün sürekli de?i?iyo ve daha kolay ula??m sa?lan?yo olmas? bu arada çok güzel bir görünüme kavu?mu? forumda ben görmeyeli.Gerçekten sürekli bir geli?im söz konusu,yeniliklerde laz?m dendi?i gibi.Yani buraya üyeler geldi bilgi payla?t?,yazd? gitti o bilgiler birikti herkes faydaland? ,kendi kendine buras? geli?ti olmad? malesef..Ben kat?l?yorum ne yap?lmas? gerekiyosa yap?ls?n fiorex, wat ?n en zor ve can s?k?c? taraf? bilgiye zor ula??l?yo olmas? ve insanlar?n giderken bindik bir elamete gidiyoruz k?yamete ?eklinde gidiyor olmalar?,ben gelen ABD ye insanlar?n nas? ula?t??? neler bilmedikleri,orda ya?arken bir bilen olmasa nas? zorluklar ya?ayacaklar? konusunda o kadar fazla tecrübe ye sahibim ki ,bu ba?l??? görünce hemen yazmak istedim.Elimden geldi?i kadarda yard?mc? olmaya çal???r?m.
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
Faydali olacagini düsünüyorum. Yetkili kisilerden net cevaplar bilgi ak?s?n? kesinlikle düzenler. En az?ndan forumdaki sorular ve konularda bir toparlanma düzenlenme olur. Art?k ayn? sorular? defalarca görmekten g?na geldi ve cevap verme tesebbüsünde bile bulunmuyorum cogu zamanHatta gecenlerde wata kat?lmay? düsünen arkadas?m tek tek sirketleri hangisi nas?ld?r iyimidir diye bir sürü soru sorunca gir su foruma da bak dedim, hangi birini bileyim nas?l anlatay?m degil mi. Secilen arkadaslar?n alacaklar? görev icin zaman ay?r?p emek vermeleri ve objektif olmalar? en önemli sart tabiki. Olumlu olur umar?m...
haklisiniz ya , cunku blen bilmeyen her uye sorulara yanit verince yeterli olmyor , kac saattri forumdayim ama bazi bilgiler birbiryle celisiyor, yeterli biligisi olmayanlarda sorulara cevap yamis gibi geldi ban
eger isterseniz ben katilabilirim.
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
Net soru cevaplarla bilgi kütüphanesi olu?turulabilir. Böylelikle yeni wat adaylar? istedi?i bilgiye kolay ula??r ve gereksiz bilgi kirlilikleri ortadan kalkar.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
eyvallah kardes sagol.
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
bazi konularda cok fazla bilgi kirliligi var.. yani ben de yapmisimdir onceden butun konularda bir muddet sonra bambaska seyler konusulmaya baslaniyor. buna bir sekilde dur demeliyiz en basta bunu yapanlarayrica forumda misafir sayisi cok fazla oluyor. uye olmayanlarin bazi konulari okumalarina izin verilmemeli veya olabilirse sadece bir sayfa okunabilmeli daha fazlasi icin uye olunmali gibi.. bilgisayar bilgim kisitli ondan teknik olarak zor olabilir bu dediklerim. daha fazla uye daha fazla ve hizli bilgi akisi demektir..
bence gerekli bir proje.4 k?s?n?n amer?kan?n farkl? farkl? bolgeler?nde cal?s?m?s ve gormus k?slerden olusmas? faydal? olacakt?r diye dusunuyorum
burasi sadece yoneticilerin cevap verdigi biyer degil ki ondan gereksiz bence. zaten her yerde wat yapan insanlar mevcut forumda onlar yanitlar..
TW Soru cevap takimi grubu olusturuldu. Lutfen bu grupta yer almak isteyenler, daha once abd de bulunduklari eyaletleri, uzman olduklari konulari bana ulastirirlarsa cok iyi olur.
rcpin dedi?inden sonra ?öyle olabilir amerikan?n her bölgesini bilen bir ki?i olabilir say? artt?r?labilir
akl?ma gelen ?u ki 7 bölge + alaska için de ayr? bir tane olabilir
bu da benim önerim
ama bu proje çok yerinde olmu?
umar?m hakk? verilir
Diger bir onerim,
bu kuracagimiz grup forumun su andaki butun kategorilerindemi gorev yapsin yada yardim masasinin ismini soru-cevap bolumu olarakdegistirelim orada gorev yapsinlar?? O bolumu de duzenlememiz gerekiyor ayrica?
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
Peki.
bence genel olarak kisiler zaten gorebildigi kadariyla insanlara cevap veriyor ama ozel olarak soru cevap kosesi daha iyi olabilir direk olarak sorularin cevaplari bulunabilir. boylelikle konu kirliliginin de onune gecebiliriz ayni soru uzerine bircok konu acilabiliyoe...
Yeni projeler üzerinde her gün çal???yoruz. Forumun Türkiye d???na da aç?lmas? gerekti?ini dü?ünüyoruz. Bunun için ilk olarak i?e Azerbaycan'dan ba?layaca??z. Ayr?nt?lar? yol katettikçe yazaca??m buraya... Fikirlerinizi almak istiyorum
Arkada?lar hergün bir sürü mesaj al?yorum. Hepinize gerçekten çok te?ekkür ederim. Çok parlak fikirler var ve bunlar? hayata geçirebilmek için ?ahs?m ad?na sab?rs?zlan?yorum. Dü?üncelerinizi ve önerilerinizi bizlere yazmaya devam edin.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks