Arkada?lar bedava ba?vuruyu nas?l yapabilirim yani ben ?u an internetten ba?vuru yapt???mda ba?vuru formunu getiren postac? benden para falan istemesin

Arkada?lar bedava ba?vuruyu nas?l yapabilirim yani ben ?u an internetten ba?vuru yapt???mda ba?vuru formunu getiren postac? benden para falan istemesin
bedava ba?vuru var m? ya?
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

Greencard a ucretsiz basvuru icin resmi site :http://www.dvlottery.state.gov/

nerden yapcaz bu i?lemleri peki

Bende 2007 aral?k ay?nda 2009 için ba?vuruda bulundum. Gelicek olnlar onlar?n sonuçlar? m? olcak yoksa 2008 mi? Sitede 2009 ba?vurular? aç?klanmad? diye okumu?tum.
May the force be with you.

bu zamana kadar gelmediyse bundan sonra gelece?ini hiç sanmam millete nisan?n ilk haftas? geldi mezun forumda dv konular? var oradan takip edebilirsiniz.
kendi sitesi üzerinden ba?vurular ücretsiz ama aral?kta yap?l?yodu san?r?m ba?vurular. birde arac? ?irketler var onlara istedi?in zaman ba?vurabilirsin zaman? gelince senin yerine ba?vuru yaparlar mezun 8 dolara yap?yodu san?r?m.
arkada?lar bu konu hakk?nda ?irketime ba?vurdum,
green card ba?vurusu yapt???m?z zaman olacak olaylar + lar ve - ler;
?irkettiki dan??man geçen sene gitmeden green card a ba?vuran 2 ki?inin vize alamad???n? söyledi,tabi tesadüf müdür yoksa green card dan kaynaklanan bir sorun mudur tam bilmiyoruz ama bende ba?vuracakt?m daha sonra bu olay üzerine vazgeçtim...

ee simdi biz vziemizi ald?k ,basvurabiliriz dimi*??
bekle beni amerika
seneye gitmiycem veya sorun olmaz diyorsan vursora patlama ama...
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor

Green Card ba?vurusuyla vizenizin ba?lant?s? olamaz. Bu sene ba?vurup seneye vizemi al?nca size bunu ispatl?ycam![]()

ben ba?vurmu?tum vizemide ald?m hiç bir sorun olmuyor yani. zaten green kart çekili?i dedi?iniz dv lottery diye geçiyor ad? gibi ?ans i?i %1-2 falan bir ihtimalle ç?k?yor e?er çekil?i kazan?rsan?z bundan sonrada mülakat,abd den sponsor bulma,sa?l?k testleri vs. bir sürü i? var fazla umutlanmay?n yani.
e?er çekili?i kazand?ysan?z art?k göçmen vizesine ba?vurmu? say?l?yorsunuz bundan sonra green kart alamazda normal vizeye ba?vurursan?z sorun ç?kabilir zaten formlarda soruyor daha önce göçme vizesine ba?vurdunuzmu diye. yok çekili?i falan kazan?p mülakata falan gitmemi?seniz kimse takm?yor formlardada göçmen vizesine ba?vurdunuzmu yerine hay?r diyorsunuz.
bu sene olan dv2009 du 2008 olan geçen seneydi.bunun daha mülakat? vs. si oldu?u için ancak bir sonraki y?l alabiliyorsunuz ondan ismide bir sonraki sene oluyor bu sene ba?vuracaklar dv2010 için ba?vurucaklar mesela çekili?te ocakta yap?l?yodu san?r?m nisan may?y gibi kazananlara zarflar geliyor. tabii bu çekili?lerin bir daha yap?lmayaca??n? söyleyenlerde var dv2009 son olabilirmi?.

Her sene çekili?lerin son oldu?u söylentileri dola??yor. Daha sonunu göremedik.
May the force be with you.

bana da daha onceden greencard a basvuranlarin vize gorsumesinde red alma riskinin daha yuksek oldugunu soylediler. zaten green card a basvurduuna gore amarikaya yerlesmeyi kafana koymussun demektir. konsoluslugu rahatsiz eden bu olabilr bence... gidip te donmezmi acaba hesabi :P

valla ben ?imdiden gidip te dönmemeyi dü?ünüyorum e?er ?u dil okullar?n? ucuza getirip bide çal??cak yer bulursam kaçakin? konsolosluktan birileri okumuyordur bunlar? hehe
![]()
arkada?lar green card ald???m?zda amerika da belirli bir süre kalmak zorundam?y?z kart?m?z?n iptal olmamas? için yoksa istedigimiz kadar kalabilirmiyiz?
Beni Çekemeyenler,Anten Taksın

ibo_cakr,
Her sene en az 1 kere giri? ç?k?? yapman gerekiyor Amerika'ya.
CAMPUS Work And Travel

2-3 sene önce babam? gizLice kay?t ettirmi?tim green card a bi kaç gün sonra eve UPS geLdi bi zarf getirdi açmadan geri yoLLad?m, vazgeçtik dedim ?imdi merak ediyorum da ne vard? o zarf?n içinde ?
Loyd,
O zarfta sadece doldurman gereken bilgiler vard?, önemli bir ?ey de?il yani...
İsteyene Amerika hakkındaki deneyimlerimi, şirketler hakkındaki 1.5 aylık araştırma istatistiklerimi vs. anlatabilirim.Tamamen hayrına...

Gidersin ya ben 5 seneli?e ba?vurdum ama daha t?k yok valla.![]()
İsteyene Amerika hakkındaki deneyimlerimi, şirketler hakkındaki 1.5 aylık araştırma istatistiklerimi vs. anlatabilirim.Tamamen hayrına...
S-pectacular

Herhalde arkada? Green Card dan??manl?k ?irketine be? senelik paras?n? verdi ba?vuru için.
Yoksa her sene bir daha ba?vurman gerekiyor.
Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.![]()
ABD'de eğitimle ilgili geniş bilgi için:
http://www.turkishwat.net

greencarddan uzak durun arkadaslar vize reddi al?rs?n?z
S-pectacular

bu greencard a basvuranlar?n vize reddi alma olas?l?g? fazlad?r soylentileri ne kadar gerce?i yans?t?yor. konsolosluk bu bilgileri goz onunde bulunduruyormu. bende green carda basvurdum ve ocakta f1 vizesine basvurucam. bunu okuyunca biraz endi?elendim varm? bu konuda kesin bilgisi olan...

tabi mant?kl? zorla?mas?
greencard amerikaya yerle?mek için al?n?r
sonuç olarak amerikaya yerle?mek isteyenler ba?vurur
haliyle de amerikaya yerle?mek isteyen birine 4ayl?k vize vermek biraz mant??a s??maz
amerikal?lar aç?s?ndan böyle durum
ama in?allah al?rs?n sorun ç?kmaz

Arkadaslar cok dolandirici sirket var bu green cart cekilisi vadeden...45 milyon verdim 5 yillik yalan oldu param ortada hic biseyde yok...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks