arkadaþlar hangi þirket bu konuda en iyisidir. bilgilerinizi paylaþýrsanýz sevinirim
arkadaþlar hangi þirket bu konuda en iyisidir. bilgilerinizi paylaþýrsanýz sevinirim
arkadaslar ben united towers ile gecen yaz WAT programina katildim. 4 yildir bu tip olaylarla yakindan ilgileniyorum ve gercekten cok arastirdim sonunda united towers la gitmeye karar kilmistim. ben tavsiye ediyorum.
Arkadaþlar eðer bu iþ için yola çýktýysanýz, hangi þirketle giderseniz gidin, ýsrarla söylüyorum, hangi þirketle giderseniz gidin her þeye hazýrlýklý olun. Bence þirket o kadar önemli deðil, hepsi aþaðý yukarý ayný hizmetleri saðlýyor. Ben milletin yerin dibine soktuðu þirketlerden çok memnun öðrenciler de gördüm, milletin yerlere göklere sýðdýramadýðý þirketler hakkýnda da bir sürü þikayet duydum. Diyeceðim þu ki, önce kendinize güvenin. Þirket çok iyidir ama ordaki iþ veren þerefsiz çýkar sözünde durmaz, her þey olabilir, ama siz kendinize güveniyorsanýz üstesinden gelemeyeceðiniz bir sorunla karþýlaþmazsýnýz. iþ mi yok? baþka iþ bulursunuz, ev mi yok? baþka ev bulursunuz, hele bir sýnýrý geçin de Allahýn izniyle gerisi kolay...
Son olarak eðer çok garanticiyseniz þirketinizle görüþür RoadShow iþlerinden birini kapar, paþa paþa gidersiniz.
Tüm söylediklerimi özetleyecek olursam "Hamama Giren Terler"
arkadaþým ben ELT DANIÞMANLIK MAÐDURUYUM
benimle hiç ilgilenmediler parayý verene kadar,bu wat programý modern dolandýrýcýlýða döndü,her þeyi çok düþününcede olmuyor çok umursamazsanda.ben wat a katýlmak için 1 yýl öncesinden kurslara gittim erken kayýtlar yaptýrdým gidemedim,arkadaþým sýcaktan bunaldým diye seminer salonuna son girmiþ 10-15 gün kala amerikaya hiç aklýnda yokken gitti.
birsürüde param gitti,parayý býrakýyorum ilgilenmediler benle,maðduriyetimi gidermediler,tüm hevesim gitti,hayallerim yýkýldý.hepsinin nedeni bu firmanýn beni tam olarak bilgilendirmemesinden kaynaklanýyor.
inþallah amerika macerasýný yaþarsýn
orhainho valla adýna üzüldüm psikolojin bozuk belliki. insan o kadar hayal kuruyor sonra vize alamýyor. keþke ikinci bi defa vizeye baþvursaydýn. o þekilde alanlar var çünkü neyse geçmiþ olsun
Gecen yaz Colors of USA ile Universal Studios Hollywood a gittim. Isým, konaklamam, hollywood hepsý cok guzeldi. Gitmedende vize surecindede hibir sorun yasamadým, Universal toplantýlarýna katýldým, evraklarýmý verdim, vizede cok rahat gitti. Sirketteki danýsmanlarýmýzda tum yaz bizle ayný yerde kaldýlar zaten, ufak tefek sorunlardada bi ust kata cýkmam yetti. Tavsiye ederim. Bence isini secmeden, is seceneklerini gormeden kayýt olmak kadar sacma bisey yok. Roadshow sistemi cok sacma, neye para odedigini bilmeden mal almak gibi bisey. herkese kolay gelsin..
Evet, aslýnda roadshow biraz katakulli oluyor. tam olarak ne olduðunu bilmiyorsun yapacaðýn iþin. tabi eðer internetle henüz tanýþmamýþ ve roadshowa katýlamadan önce zahmet edipte roadshow firmelerýnýn iþlerine bakmamýþsan. Roadshowun en güzel yaný iþin büyük ihtimalle garanti olmasý. yani burdan yola çýkarken nereye gideceðini, kiminle muhattap olacaðýný biliyorsun. Dezavantajlarýndan bahsedecek olursak ta roadshow iþleri genel itibarý ile çok düþük ücretli iþler. Ve yine bir çok þirket ellerinde kontrat olduðu için oraya gittiðinizde baþka bir yerde çalýþmanýza yani daha doðrusu o iþten ayrýlmanýza müsade etmiyorlar. garantici arkadaslar için iyi ama ben yine de hiç bir þekilde kontrat olayýna girilmemesinden yanayým. çünkü orda insanýn karþýsýna öyle inanýlmaz fýrsatlar çýkabiliyor ve bunlarý deðerlendiremiyorsunuz.
Her türlü istek, görüþ ve þikayetlerinizi hayatikilic@turkishwat.net adresine iletebilirsiniz.
okuldan arkadaslar var. gecen sene grup halinde gitmisler. o gruptan birileri bu sene sirket acmis. daha once de 3-4 defa programla gitmisler sirket sahipleri ve butun calisanlari da ayni sekilde giden eski ogrenciler... anlicaniz her turlu rezilligi cekmisler orda zamaninda. bi deneyin derim isterseniz. www.sineredu.info![]()
Arkadaþlar, biz arkadaþlarla hala þirket aramaktayýz sizce neyle gitmeliyiz en azýndan neyle gitmemeliyiz öneride buluna bilir misiniz??..Bu arada bizim kafamýzda gençtur veya united towers var bunlar hakkýnda da yorum yaparsanýz sevinirim..Kolay gele...
valla elt advis gibi þirketler bu gibi organizasyonlarýn ilk kurulanlarýndan. size tavsiyem adý duyulmadýk þirketlerle alakalý olmayýn
ben birkaç arkadaþa sordum advis ve elt i önermiyor.
zaten bu þirket konusunda da benim kafam çok karýþtý. hiç kimse þirket önermiyor. ben sadece ankara'da ki siner þirketini duydum iyi olarak. bende istanbulda islans-turkey þirketiyle bi görüþme yaptým sadece. orada john diye biri var. o organize ediyor. klasik wat konuþmasý oldu yani. birisi islands-turkey hakkýnda birþey duydu ise paylaþsýn bizimle.
iker elt ve advis neden önerilmiyor dersen büyük þirketler ve en çok talebi karþýlamaya çalýþan þirketler bunlar. o yüzden öðrencilerle birebir iliþkileri zayýf olabilir
bu arada ben de elt ile gitmiþtim. yoðun bir þirket ve bana da gerektiði kadar ilgiyi göstermediler çünkü çok yoðunlar. ilgi göstermiþ olsalar bile bana öyle gelmedi çünkü sormam gereken çok soru vardý ama karþýmdakinin sýkýlmýþ olabileceði düþüncesi ile artýk bi zamandan sonra çekindim desem doðrudur
arkadaþlar!
kimse þirket önermiyo çünkü herkesin bi sorunu olmuþ þirketlerle ilgili.Ben ilk sene adresusa ile gittim.(çünkü hersheyparkýn çalýþtýðý sponsor þirket cetusa bir tek adresusa ile çalýþýyodu) benim hiç bir sorunum olmadý orda ama çoðu insan sorun yaþadý adresusa ile.ben tavsiye etmiyorum adresusa bu yüzden.Eðlence parklarýyla çalýþýn sadece burdaki þirketleri boþverin.önemli olan ordaki iþvereniniz.tecrübeli iþveren seçin en mantýklýsý bu.Hersheyparký düþünenler edurehberi tercih etsinler bu sene.cetusa artýk orayla da çalýþýyo.Ben hersheyparka gitcek bütün arkadaþlarýmý edurehbere yönlendirdim çünkü edurehberle gittim 2. sene amerikaya.Daha derli toplu bi þirket en azýndan.Ama kendi iþinizin peþinden koþun.arayýn sorun mutlaka.Takip edin.Biz seni ararýz demelerini beklemeyin.2 haftada bir arayýn ne oldu benim agreement form Ds form flan diye sorun mutlaka.
ben de ilk defa gidiyorum.biraz erken karar verim ama inþallah sorun çýkmaz.benim bu sene gideceðim þirket Ozman.
iþin peþini býrakma ok biz seni ararýz dicekler büyük ihtimalle sen sýk sýk kontrol et
arkadaþlar bu þirket konusu gerçekten beni çok böldü. þu ana kadar 2-3 þirket ismi ön plana çýktý iyi olarak ama onlarýn hepsi ankarada. bizde ankarada ki þirkete gitmemiz mantýksýz olur çünkü koskoca istanbulda þirket yokmu diye adama sorarlar. her neyse þunu söylemek istiyorum ben;
benim bir þirkette aradýðým alaskada beni iyi bir fabrikaya yerleþtrmesi ve benim orda çalýþmaya en erken þekilde baþlamam. tabi ki istanbul da da formlar hazýrlanýrken sorun çýkmamasý. acaba ben az þeymi istiyorum yada diðer arkadaþlar daha fazla hizmet istiyorda karþýlýðýný alamayýp bu þirketleri kötülüyor. diðer arkadaþlar nasýl hizmetler istiyor? ve artýk istanbuldan bir þirket ile anlaþmak istiyorum.
eðer 2-3 hafta içerisinde þirket bulamazsam geçen sene arkadaþýmýn gittiði advis þirketiyle gitmeyi düþünüyorum.
iker alaska iþleri pek belli olmuyor be. yani erken ya da geç gitmen avantaj veya dezavantaj deðil. ne zaman balýk çýkacaðý pek belli olmuyor sadece balýk deðil yengeç iþleri de var. zor iþ ama bazý sezonlar 1 ay boþ gezenler de oluyormuþ haberin olsun
Ben cuma günü Edurehberin toplantýsýna katýlacaðým, fakat gitmeden önce biraz bilgi de almak istiyorum. United Towers'ý bir arkadaþým önermiþti fakat bir bilgim yok onun hakkýnda!!
Edurehber iyidir ya ben gecen sene onla gitmiþtim ama adresusa aventuradan flan uzak durun..miamiye götürdüðü insanlara neler yaptýklarýný çok iyi biliyoruz yani
ya bende elt ile gideceðim inþ baþvurumu da yaptým ama daha vize görüþmesine gitmedim gecen sene ya da daha önceki senelerde elt ile giden arkadaþlar yorum yaparlarsa sevinirim þimdiden teþekkuler..
ya elt ile benm arkadaþlarým gittiler geçen sene.nereye gittiklerini bilmiyorum ama bir süre iþsiz ve yersiz kalmýþlar.bir tanesi dayanamayýp bir iki hafta sonra döndü.yine de gidenlerden bilgi alýn.ya da isterseniz onlarla tanýþtýrabilirim sizi.
eltde konaklama bayaa sorun oluyo sanýrým benim 2 arkadaþým da gitti eltyle onlar da iþsiz ve evsiz kaldýlar
mrb arkadaþlar biraz geç kalmýþ olsam da bi þeyler yazmak içinben bu yaz united towers ile virginia ya gittim.öncelikle þirket seçimi yaparken bulunduðunuz þehire göre seçim yapýn derim.ayný þehirde ulaþabilirliðiniz ne kdr fazlaysa bence bu durum sizin karar vermenizde etkili olmalý.mesala izmirden utowers ile gidenler bilir,þirketin ofisinde wat ile ilgili sürekli öðrenci vardýr.tabi bu da gösterilen alaka ile ilgili.istanbul daki genel merkez ofisi ile ilgilide ayný drum geçerli.
diðer bi durumda amerikada gitmek istediðiniz eyalete göre þirket seçimi yapn derim.bazi þirketlerin belli bölgelerde baðlantýlarý kuvvetli.mesala advis ve ozman ile gidipde bazý yerlerde çok sorun yaþayan epey bi kiþi ile tanýþtým amerikada ama yine ayný þirketle gidip sorun yaþamayan kiþiler de yok deil di tabi.o yüzden þirketlerle konuþmaya gittiðinizde yer seçimi konusunda sizi bu mantýkla yönlendiren ve baðlantýlarýnýn kuvvetli olduðu yerleri öneren þirketler daha samimi ve güvenilir geliyor bana.
son olarak ta þirketin yapacaðýnýn %70i iþin türkiye kýsmý.zaten amerikada iken þirketten çok bir beklenti içerisine girmek oradaki giriþkenliðinizi engeller.
Gencler için hayýrlý olsun ama bu iste bence bi tecrübe isidri ne kadar güvenilir olur ne kadar acemilik cekmezler orasý muamma![]()
elt ile giden arkadaslar var mý buralarda biraz yorum alsak elt ile gidenlerden?
Dostum ben henüz karar veremedim hangi sirketle gideceðime
ELT yide düsünüyodum ama bana pek güven vermediler sanki eger anlastýysan seni endisede býrakmýs olmak istemem ama bana öyle gelen sana öyle gelmeyebilir bunu da unutma![]()
bu þirket iþi gerçekten çok kafa yorucu. kimisinin göðe sýðdýramadýðýný diðeri yere batýrýyor. tam "heh þu þirket iyi heralde bak çok memnun kalmýþlar" diyosun öbürü sakýn o þirketle gitme diyor. en basitinden ozman... yine böyle bir wat forumunda tanýþtýðým arkadaþ sýrf bu firmanýn yüzünden 10 milyara yakýn parasýnýn boþ yere gittiðini söyledi. iþin içinden çýkmak zor.
ibrahim çoðu sallýyor yani tamam ozman batýrmýþ olabilir ama 10milyar nereye ödemiþ sallamýþ o. çoðu forumlarda akip þirketlerin köstebekleri dolaþýyor ona da dikkat et
haklýsýn, sürekli adam kapmaya çalýþan gözünü para bürümüþ kiþiler bu forumlarý çok takip ediyor. yanlýz bunu söyleyenin bu þekilde biri olmadýðýný biliyorum... ben de anlamadým nasýl bu kadar zarar ettiðini, abartýyor da olabilir tabi.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks