Kendi adıma Armada Grandee'yi önerebilirim. Forum yöneticisi neden böyle yazıyor diye algılamayın.Normal WAT öğrencisi görüşüdür![]()
Kendi adıma Armada Grandee'yi önerebilirim. Forum yöneticisi neden böyle yazıyor diye algılamayın.Normal WAT öğrencisi görüşüdür![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
hiç alternatifle giden var mı arkadaşlar bundan önce ??
miLLLETTTTT CCİ CCİ CCİ CCİ CCİ CCİ ben böle sponsoruunnn taaaa
bununla çalışan şirketlerden uzak durun depresyona sokuyor adamı....
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
evet experience ile giden varmı?![]()
Arkadaşlar eğer bu iş için yola çıktıysanız, hangi şirketle giderseniz gidin, ısrarla söylüyorum, hangi şirketle giderseniz gidin her şeye hazırlıklı olun. Bence şirket o kadar önemli değil, hepsi aşağı yukarı aynı hizmetleri sağlıyor. Ben milletin yerin dibine soktuğu şirketlerden çok memnun öğrenciler de gördüm, milletin yerlere göklere sığdıramadığı şirketler hakkında da bir sürü şikayet duydum. Diyeceğim şu ki, önce kendinize güvenin. Şirket çok iyidir ama ordaki iş veren şerefsiz çıkar sözünde durmaz, her şey olabilir, ama siz kendinize güveniyorsanız üstesinden gelemeyeceğiniz bir sorunla karşılaşmazsınız. iş mi yok? başka iş bulursunuz, ev mi yok? başka ev bulursunuz, hele bir sınırı geçin de Allahın izniyle gerisi kolay...
iste bunu yazan arkadasimi olgunlugundan ve objektif bakis acisindan oturu takdir ediyorum!
iki firma var. United Towers ve Colours of USA.
Arkadaşlar bende bu yaz bu programa katılmayı çok istiyorum çok da uğraştım ama okulum 4 temmuzda tatile giriyor genelde tüm şirketler bu tarihi geç buldu
eğer benim gibi geç gitmiş olanlar veya gidecek olanlar varsa bana bir fikir verirlerse gerçekten çok memnun olurum ayrıca örneğin bir şirket 28 haziranda kabul ediyor diyeli bunu 4 temmuza erteletmenin yolu var mıdır sadece bir haftacık yardımı dokunabilecek her türlü fikre açığım şimdiden teşekkürlerr
gözüme çarpmıştı şirketleri gezerken temmuza kadarda işbaşı yaptıran şirketler mevcuttu,şuan yapabilceğin en iyi şey şirketleri birbir aramak,mutlaka çıkacaktır seni o tarihte kabul edebilecek bir şirket ve iş.
şirketleri gezerken gözüme çarpmıştı, temmuzda da kabul eden şirketler(temmuzda işbaşı yaptıran amerikalı işverenler)
şuan yapabilceğin en iyi şey şirketleri tek tek arayıp durumundan bahsetmek,mutlaka senin tarihine uyan bir iş çıkacaktır.
bazı sırketlerın kendı ıslerı var onlarda tarıh sorunu olmuyor..bıraz bak ıstersen..o.z.m.a..n bıde aca.d.e.mix te gordum..tarıh sınırlaması yoktu ıs kendı anlasmalı oldukları ıs yerlerı tarıhı sen belırlıyorsun
ewet academıxte bende gordum usta
kendı işleri wardı en son..ama hala duruyor mu bilmiorum.hatta benım bi arkadasım yerleşti işe.güzelde bi iş.
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
armada grandeeeeee....
Her ne söylersen söyle senin bildiğin, karşındakinin anladığı kadardır...
Mevlana Celalleddin Rumi
ben united towers ile uzaktan başvuru yaptım online çok memnunum işlemlerimde aksama olmadı ve işlerini iyii yapıyorlarrr
arkadaşlar şirketinizdern memnun değilseniz lütfen karar verelim ve hep birlikte bi mail bombardımanı başlatalım.bu forum sonuçta bi hak arama merkezide olabilir.
ve bu konuda bir çok şikayet var.geri zekalı adamlar bizi sanki almanyaya giden işçiler gibi görmesi eminim sizide delirtiyordur.
benm armada grandee saolsunlar uzmanlar islerinde yazında maerikada olcaklar zaten bizi kontrol icin daha ne isteyek cep hattı bile verdiler :-))
vay be herkes memnunmu yani....
Valla bizim şirket cep hattı vermedi ama yinede iyiler saolsunlar .. Naıl bi cep hattı bu ? at&t , t-mobile gibi olan mı yoksa ankesörlü telefon kartı olarak mı ?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ben de aldım öle bi kart ya cep hattı ne olaki ?
(zaten makrodan sora bnmde almam normal almamış olsam şu anda sayıyo olurdum)
"Blessed are the hearts that can bend,they shall never be broken.."
adresssssssssssssusaaaaaaaaaaaaaaa
hayatimda bu kadar kotu bir isletme gormedim allah kimseyi dusurmesin bunlarin eline
ankesorlu veriyorlar genelde. ama hava alanında o tarz birşeyi 30 40 dolara alabilirsiniz. 20 dk lık veriolar. iner inmez haber verebilin die.
bizim çok acil yardıma ihtiyacımız var konuyu diğer başlıktada belirttim. dediğim gibi aylardır ds formunu bekliorz bugün yarın diyerek sürekli oyalıyorlar üstelik biletimizi de aldık haziranın 2. haftası gitmeyi planlıyorduk ancak ds lerin gelmesi vizenin basılması vs. daha çok iş var.. paramızı zamanında yatırdık hatta zamanında önce ..her gün şirkete gidip soruyorz ancak cevap hep aynı kargoda gelior. şirket ankara'da g..... e...... daha önce böle bi tecrübesi olan varmı ?
adresusa biz yandık siz yanmayın.günde 10 kez arıyorum geri cevap dönmüyo![]()
bizde yandık al bak.bu konunun pek önemi kalmadı ama bende bişisölemek istiyorum sırf turun yapabilceği en üst sayılabilcek mallığı anlatmak için.biz 6 kişi subatta kayıt olduk nisandada kesin kayıt yaptırdık bize ranndevu aldılar 12 maayıs için ds ler yetişir ozamna anca ediler.neyse dedik görüşmye bigün kala ds ler yetişmedi diyip 23üne aldılar randevuyu olay sonrdan patlak verdi meğer daha bizi işe bile yerleştirmemeişler.sadece 3kişi yerleştirilmiş benide son ana yerleştirmişer ki bis 23ünde istnbula gittmizde tura konusmaya 2 arkadaşı hala yerleştirmemişlerdi.tartıştık fn baya.artistlik yaptı adam resmen bize.içimizen o gün 1 kişi vizeyi alamayınca onun yerine dier arkaaşı yerleştirdi ki biz en geç 20 haziranda uçmayı düşnüoduk dier 2 arkadaş için 18 hazrana randevu alabilmişler geç kaddık dolmuş do sanki biz geç kalmısız gibi.arkadş dio benm işim beli deil ben nası girjem vizeye sen girersin orda salla bi iş dio bölede... bi tur olmazzz
kargoda diolarsa UPS takip kodunu al. UPS.Com'dan hangi ülkede olduğunu bi öğren.
arkadaşlar bizm firma ankara'da g..... e..... die bi yer aylardır ds formunu bekliorz parayı aylar öncesinden ödedik bilerimizi aldık ancak sürekli bugün yarın oyalanıyoruz bu firmayı bilen daha önce gitmiş olan yardımcı olabilecek birisi varmı ?
eger gercekten kandırıldıgını dusunuyorsan sirketin ismini yaz gizli kapakli bir sey olmasin herkes bilsin.....
ama bana sorarsan daha zaman beklemek gerek.....
ds formu gelmemiş hala o kadar öğrenci var ki bence kandırılmışsın demek doğru olmaz ama gecikmiş biraz gelmesi biletini aldıysan madem sorun da olmaz
Ben olsam internetten baya araştırma yapardım farklı forumlara bak mesela , aynı firmadan başka kimler gidiyo ? sözlük.sourtimes 'a bak .. itüsözlük 'e bak şirket hakkında yapılan yorumlara bak ne yazmışlar ? forum.mezun.com olabilir .. google.com![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
bnm de ds henüz gelmadi ama bilet aldım gene de bi sorun çıkmaz inş...
hocam şirketinle anlaşma yaparken demedin mi gidemezsem paramı geri alırım diye? eğer öyle bir anlaşman warsa kafana takma. ama yoksa sıkıştırmaya dewam et bence...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks