ya anladıgım kadarıyla orhaninho çok sinirlenmiş elt'ye.neyse dostum takma kafana,olan olmus artık.bu sene gidersin inşaallah.ama açıkçası sana neden vize vermediklerini ben pek anlamadım.yani notun da istenilen duzeyin ustunde olmasına ragmen...bence u işte baska bişeyler olmş.ve ben acıkcası bu noktada şirkete pek suc bulamıyorum. bu tamamen senin coook buyuk bir sanssizlıgının sonucu.çunku sartlar tutuyor ama alamıyorsun.dostum bence gecmişi dusunerek kendini heder etme ve sadece gelecege bak.
bu arada ds 2019 konusunda da bir sey demk istiyorum.arkadaslar ben erzurumda okuyorum ve ank. yada ist'a yolum pek dusmuyor.o yuzden ankarada bulundugum gecen ay vize gorusmesine girdim.ve ds 2019 formum henüz gelmemşti.ben çok korktum bir şey olur diye ama hic bi sorun olmadı.kadın bana ds formun gelince pasaportunla beraber buraya goner dedi.ve hic bir sorun cikmadı.ve en sonunda bi sorun cikmadan alabildm.son olarak sunu solemelym konsolosluk nisan ve mayıs aylarında cok yogunluk olmasın diye şirketlere 15 nisana kadar ds formu olmayan ogrencilerinizi gonderebilirsiniz diyor.boylece kısmen de olsa nisan ve ozellikle mayıs ayındaki yıgılmayı onlemiş oluyr.o yuzden ben EGER NOT ORTALAMANIZ 2.50 VE USTU İSE hiç çekinmeden gidin derim ds formunz olmasa bile.ama eger 2.50 nin altındaysa orhaninho'nunkine benzer bi şanssızlık başınıza gelebilir.bunun ihtimali bence cok dusuk ama olsn işinizi ihtimale bırakmayın derim.bu konuda yardım edebilecegim(soru sorabilirsiniz)herhangi bir konu olursa seve seve yanıtlarım...