Work and Travel
Toplam 237 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: [GENEL]Tavsiye-Şikayet-Uyarı-İstek Başlığı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

orhainho valla adına üzüldüm psikolojin bozuk belliki. insan o kadar hayal kuruyor sonra vize alamıyor. keşke ikinci bi defa vizeye başvursaydın. o şekilde alanlar var çünkü neyse geçmiş olsun

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Gecen yaz Colors of USA ile Universal Studios Hollywood a gittim. Isım, konaklamam, hollywood hepsı cok guzeldi. Gitmedende vize surecindede hibir sorun yasamadım, Universal toplantılarına katıldım, evraklarımı verdim, vizede cok rahat gitti. Sirketteki danısmanlarımızda tum yaz bizle aynı yerde kaldılar zaten, ufak tefek sorunlardada bi ust kata cıkmam yetti. Tavsiye ederim. Bence isini secmeden, is seceneklerini gormeden kayıt olmak kadar sacma bisey yok. Roadshow sistemi cok sacma, neye para odedigini bilmeden mal almak gibi bisey. herkese kolay gelsin..

Wat Profesörü hati - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

Standart Roadshow isleri

Evet, aslında roadshow biraz katakulli oluyor. tam olarak ne olduğunu bilmiyorsun yapacağın işin. tabi eğer internetle henüz tanışmamış ve roadshowa katılamadan önce zahmet edipte roadshow firmelerının işlerine bakmamışsan. Roadshowun en güzel yanı işin büyük ihtimalle garanti olması. yani burdan yola çıkarken nereye gideceğini, kiminle muhattap olacağını biliyorsun. Dezavantajlarından bahsedecek olursak ta roadshow işleri genel itibarı ile çok düşük ücretli işler. Ve yine bir çok şirket ellerinde kontrat olduğu için oraya gittiğinizde başka bir yerde çalışmanıza yani daha doğrusu o işten ayrılmanıza müsade etmiyorlar. garantici arkadaslar için iyi ama ben yine de hiç bir şekilde kontrat olayına girilmemesinden yanayım. çünkü orda insanın karşısına öyle inanılmaz fırsatlar çıkabiliyor ve bunları değerlendiremiyorsunuz.
    Her türlü istek, görüş ve şikayetlerinizi hayatikilic@turkishwat.net adresine iletebilirsiniz.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Exclamation

okuldan arkadaslar var. gecen sene grup halinde gitmisler. o gruptan birileri bu sene sirket acmis. daha once de 3-4 defa programla gitmisler sirket sahipleri ve butun calisanlari da ayni sekilde giden eski ogrenciler... anlicaniz her turlu rezilligi cekmisler orda zamaninda. bi deneyin derim isterseniz. www.sineredu.info

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)