Sırası ile Ozm.n , E.t ve U.T. ile gitmiş bir kişi olarak 3 ünüde tavsiye etmem . Madem detaylarıyla yazmazsam editliyeceksiniz yazımı o zaman detay da vereyim.
İlk gidişimdeki şirketin job fair inde yüzyüze görüşüp anlaştığımız işveren Amerika'ya gidince bizim şu an elemana ihtiyacımız yok dedi.Ortada kaldık .Kendimiz gidip başka iş ayarladık .
İkinci firma da yaşadığım sorun ise iş ayarlanması ile ilgili oldu.biz Ocak gibi gittik kaydımızı yaptırdık filan .İşimizi seçtik Ds formumuzda geldi .Gitmemize bir hafta kala cep telefonuma gelen bir mesajda bu sene gideceğiniz iş iptal oldu gelin size başka bir iş ayarlayalım dediler.Bir hafta kala gitmemize dayatma bir biçimde dandikten bir işe koydular bizi.Gittik yine memnun kalmadık ,yine kendimiz iş bulduk .
3.firma ile giderken de artık bu iş meselesinden illallah etmiştim.O yüzden yazın amerikada iken sonraki sene için işimi ayarlayıp öyle geldim . Yani şirketten herhangi bir iş talebim olmadı . Sadece Ds formu getirtecekklerdi benim için .Normalde 2-3 haftada gelen form için tam 3 ay beklettiler . Nasıl iş bu anlamıyorum ben .
Artık bu sene son kez Academix ile gidiyorum.Bakalım onları da görücez artık....organizasyonları baya sağlam geldi bana ...

Alıntı
Bookmarks