valla elt advis gibi şirketler bu gibi organizasyonların ilk kurulanlarından. size tavsiyem adı duyulmadık şirketlerle alakalı olmayın
valla elt advis gibi şirketler bu gibi organizasyonların ilk kurulanlarından. size tavsiyem adı duyulmadık şirketlerle alakalı olmayın
ben birkaç arkadaşa sordum advis ve elt i önermiyor.
zaten bu şirket konusunda da benim kafam çok karıştı. hiç kimse şirket önermiyor. ben sadece ankara'da ki siner şirketini duydum iyi olarak. bende istanbulda islans-turkey şirketiyle bi görüşme yaptım sadece. orada john diye biri var. o organize ediyor. klasik wat konuşması oldu yani. birisi islands-turkey hakkında birşey duydu ise paylaşsın bizimle.
iker elt ve advis neden önerilmiyor dersen büyük şirketler ve en çok talebi karşılamaya çalışan şirketler bunlar. o yüzden öğrencilerle birebir ilişkileri zayıf olabilir
bu arada ben de elt ile gitmiştim. yoğun bir şirket ve bana da gerektiği kadar ilgiyi göstermediler çünkü çok yoğunlar. ilgi göstermiş olsalar bile bana öyle gelmedi çünkü sormam gereken çok soru vardı ama karşımdakinin sıkılmış olabileceği düşüncesi ile artık bi zamandan sonra çekindim desem doğrudur
arkadaşlar!
kimse şirket önermiyo çünkü herkesin bi sorunu olmuş şirketlerle ilgili.Ben ilk sene adresusa ile gittim.(çünkü hersheyparkın çalıştığı sponsor şirket cetusa bir tek adresusa ile çalışıyodu) benim hiç bir sorunum olmadı orda ama çoğu insan sorun yaşadı adresusa ile.ben tavsiye etmiyorum adresusa bu yüzden.Eğlence parklarıyla çalışın sadece burdaki şirketleri boşverin.önemli olan ordaki işvereniniz.tecrübeli işveren seçin en mantıklısı bu.Hersheyparkı düşünenler edurehberi tercih etsinler bu sene.cetusa artık orayla da çalışıyo.Ben hersheyparka gitcek bütün arkadaşlarımı edurehbere yönlendirdim çünkü edurehberle gittim 2. sene amerikaya.Daha derli toplu bi şirket en azından.Ama kendi işinizin peşinden koşun.arayın sorun mutlaka.Takip edin.Biz seni ararız demelerini beklemeyin.2 haftada bir arayın ne oldu benim agreement form Ds form flan diye sorun mutlaka.
ben de ilk defa gidiyorum.biraz erken karar verim ama inşallah sorun çıkmaz.benim bu sene gideceğim şirket Ozman.
işin peşini bırakma ok biz seni ararız dicekler büyük ihtimalle sen sık sık kontrol et
güldürme beni allahaşkına ben ELT ile gitmeye çalıştımda ne oldu birsürü param emeğim hayallerim gitti...büyük şirket küçük şirket diye bişey yok yalancı dolandırıcı dolu piyasa, her şey şans işi,,,ben elt ile gitmeyi denedim geçen vize görüşmesinde önümdeki abartmadan söylüuorum 10 kişi alamadı artı bende alamadım ve gidip soruyosun bu yıl kaç kişi gidemedi diye 7-8 kişi diyolar,millet yalancı olmuş...
tanıtım günleri yapıyolar niye hiç vize alamayanlar konuşmuyoo,tüm foyalarını ortaya çıkaracaklar diyee,,
eski TÜRK filmlerindeki gibi seni almanyaya götürcez diyip saf köylüyü istanbulda indiriyorlar!!!!
keşke toplantılarına katılıp sen konuşsaydın bı de hıc bı sırket sana vıze garantısı veremez kı anladıgım kadarıyla elt de vermemış yanı senın vize alamamanla sırketın cok da fazla alakası yok not ortalaman kotu ve ıngılızce duzeyın yetersız ise sirket ne yapsın? sankı fazla elestırıyosun gıbı geldı ama
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks