benim geçen sene beraber amerikaya gittiğim arkadaşımın yok denecek kadar ingilizcesi vardı. Fakat forumda da var olan klasik soruları ona verdim ve vize görevlisinin sorabileceği kişiye özel (Babasının işi hakkında bilgi, annesinin durumu hakkında bilgi filan filan...) soruları çıkarmasını ve bunların hepsini sular seller gibi çalışmasını istedim. Arkadaş 3-4 dakika muhabbet ettiğini ve vize görevlisinin çalışmadığı hiç bi yerden soru sormadığını söyledi. Üniversite öğrencisisiniz sonuçta =)))) Çoğumuz finallere son gün çalışıyoruz bu yüzden nokta atışı diye tabir ettiğim (Hocanın soru sorabileceği) yerleri sular seller gibi çalışıp ve finalleri geçiyoruz =)))

Biraz kendi kendinize soru sorun.... Bunları kağıda yazıp sadece 1-2 saat çalışın... Sonrasında hiç korkmayın =) . Benim ingilizcem iyi olmasına rağmen herhangi bir soruna mahiyet vermemek açısından kendi kendime 40-50 soru çıkarıp çalışmıştım =) her nekadar görüşmem 1 dakika bile sürmesede =)) benim çıkardığım sorular dışında hiç biyerden sormadı =)))