[B]
Alıntı m3lijh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba arkadaşlar...Hazırlık öğrencisiyim ve finale katılma ortalamamız 60 .Benim monthly lerim 54 67,5 75 ve ortalamaları 65,5 ...Acaba sorun çıkarmı vize görüşmesinde...Bide sizce ne dersem notlarım için etklileyici olur ...Sağolun şimdiden.Saygılarımla...
Hiçbir sorun yok geçme notunun üzerinde isen! Kaç ile geçiliyor okulunuzda?

Alıntı neo87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhabalar 1. donem ortalamam bu gün belli oldu 1.53 ekonometri okuyorum bölümüm inanılmaz zor. wat ön ücretinide yatırdım.ön ücreti yatırırken ortalamamın bu kadar düşük olcağını ummuyordum.ama ben yinede vize görüşmelerine gitmeye karar verdim.ingilizcem mükemmel denecek kadar iyi. bahar yarı yılı not açıklanma tarihi 2 haziran acaba vize görüşmesi için iki haziranı bekliyip ikinci dönem ortalamamı yüksek tutup ikinci dönem transkribim ile vize görüşmesine gitmeyi düşünüyorum.olabilirmi acaba .yoksa çok geçmi 2 haziran tarihi.lütfen ytardımcı olun bana .acil cevaplarınızı bekliyorum....
Fiorex' in dediği gibi çokta geç sayılmaz isim soruşturmasına takılmazsan eğer... Benim pasaportum 6-7 Haziranda pasaportumu yolladım 12 Haziranda vizemi aldığımı öğrendim.

Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkdşlar bn global vizyonla gidicegm.Ktü de okuyorm.illet ünivrste cok zor o kdr calştm anca not ortlamam 1.93 oldu ..2tane büte gircem ama yinede 2 olcagını sanmıyorm.yani 1.99 da fln kalabilrm bu ort. 1.90 küsrde olsa anlamı yok mu illa 2 mi olmalı :S vize görşmesnde önemi ne bnun:?
İngilizcen iyiyse alma şansın yüksek bence. 1.90 çokta düşük sayılmaz yeterki Türkiye' ye geri döneceğine ikna et.