[B]
Alýntý m3lijh Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
Merhaba arkadaþlar...Hazýrlýk öðrencisiyim ve finale katýlma ortalamamýz 60 .Benim monthly lerim 54 67,5 75 ve ortalamalarý 65,5 ...Acaba sorun çýkarmý vize görüþmesinde...Bide sizce ne dersem notlarým için etklileyici olur ...Saðolun þimdiden.Saygýlarýmla...
Hiçbir sorun yok geçme notunun üzerinde isen! Kaç ile geçiliyor okulunuzda?

Alýntý neo87 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
merhabalar 1. donem ortalamam bu gün belli oldu 1.53 ekonometri okuyorum bölümüm inanýlmaz zor. wat ön ücretinide yatýrdým.ön ücreti yatýrýrken ortalamamýn bu kadar düþük olcaðýný ummuyordum.ama ben yinede vize görüþmelerine gitmeye karar verdim.ingilizcem mükemmel denecek kadar iyi. bahar yarý yýlý not açýklanma tarihi 2 haziran acaba vize görüþmesi için iki haziraný bekliyip ikinci dönem ortalamamý yüksek tutup ikinci dönem transkribim ile vize görüþmesine gitmeyi düþünüyorum.olabilirmi acaba .yoksa çok geçmi 2 haziran tarihi.lütfen ytardýmcý olun bana .acil cevaplarýnýzý bekliyorum....
Fiorex' in dediði gibi çokta geç sayýlmaz isim soruþturmasýna takýlmazsan eðer... Benim pasaportum 6-7 Haziranda pasaportumu yolladým 12 Haziranda vizemi aldýðýmý öðrendim.

Alýntý cAv Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
arkdþlar bn global vizyonla gidicegm.Ktü de okuyorm.illet ünivrste cok zor o kdr calþtm anca not ortlamam 1.93 oldu ..2tane büte gircem ama yinede 2 olcagýný sanmýyorm.yani 1.99 da fln kalabilrm bu ort. 1.90 küsrde olsa anlamý yok mu illa 2 mi olmalý :S vize görþmesnde önemi ne bnun:?
Ýngilizcen iyiyse alma þansýn yüksek bence. 1.90 çokta düþük sayýlmaz yeterki Türkiye' ye geri döneceðine ikna et.