bi aksilik çıkmazsa 15 haziran da
bi aksilik çıkmazsa 15 haziran da
14-15 haziran gibi cleveland a uçucak olan var mı???
23 haziran ama neresi daha belli değil.
bende 20 hazıran chicago. fınalden 1 gun sonra çok geç kapanıo yaa:SS ben ılk defa wat yaptıgım ıcın o kdr uzun ucak yolculugu yasamadım daha önce bu nedenle korku da war tabithy olsun ısterım bende tabiiki ama bıletler cok pahalı orda yaa:SS daha önce ne kadara almıştınız???
20 haziranda new york, ordan da bi şekilde new jersey inşallah![]()
helecan küpü
7 Haziran da çıkacağım buradan, NY oradan da PA ya geçecem Allah izin verirsegidecek olan var mı aranızda?
19 HAZİRAN 2010 NEW JERSEY İNŞALLAH
Bu arada daha uçak bileti almadım en ucuza nasıl gidiş dönüş biletini alırım,yardımcı olacak olursa duacısı olurum
19 haziran san antonio insallah
11 yada 14 haziranda PA yolcusuyuz..başka giden varı PA ya acabaa?
18 haziran chicago...biletimizide aldık daha vizeyi almadan![]()
insallah bende 19 haziranda marylan hsmhost gidiyorum ilk gidişim nasıldır marylan ve bu firma mayland house travel plazada çalısacam
muhtemelen 13-14 haziran Chicago.15 inde işbaşı var çünkü![]()
ya kossskoca forumda 14-15haziran cedar point ya da cleveland yolcusu yok muu![]()
bizde chicago ya uçucaz inş. 650 euro bana normalmıs gıbı gelıodu ama forumda o kdr ucuza bılet alanlar war kı bilmiorum napıcam ilk defada gıtcegım ıcın kazıklanmakta ıstemıorum beklıoruz![]()
vizeye girmeden bileti alsam mı almasam mı bende karar veremedim!
ya da ne zaman kadar beklemek gerek! tam olarak kampanya günlerini ya da takip etmemiz gereken siteleri vs bilenler var mı?
bende 13 haziran'da uçmayı düşünüyorum inşallah![]()
bencedeen iyisi hem vizeyi hemde ucuz bilet dönemini beklemek sanırım
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks