benim burda WAT a gitmek isteyen arkadaşlara anlatmaya çalıştığım fakat anlatamadığım olaylardan birisi? Housekeepinge gitmek istemiyorum ingilizce konuşamam diye? yok böle bişi arkadaşlar yaaahu.
Hangi bölüme gidersen git işte akşama kadar size kimse lakırdı yaptırmaz, akşama kadar çene yapamazsınız kaldı ki hadi garson olarak gitdinğinizi varsayarsak çalışma asnasında ne kadar konuşabilirsiniz. Ama mutfakda konuşabilirsiniz ingilizce. zaten diğer bölümlere de wat çıların gitme şansı yok. ingilizcem gelişsin istiyorsanız eğlence parkların elinde mikrofonlarla çığrtkanlık yapanlar varkendinize güveniyorsanız ingilizce konusunda o işe gidin. Akşama kadar bağırırsınız.
İngilizce konuşmayı işden çıkıştı kurudğunuz ortamla sağlarsınız.
ayrıca 2. iş olarak 4 ay da housekeepingde çalıştım diyebilirmki 4 ay boyunca bir tane kirli tuvalet görmedim. onu yapsa bizim türkler yapar galiba yada diğer ülkelerin insanlarının davranış biçimleri nasıl bilemiyorum.








ama gidipte milletin rezil halde bıraktığı odayı,tuvaleti temizlemekde hoş gelmiyo kulağa. çünkü türkiye'de gittiğim tatillerde yabancılar odayı nasıl bırakyor bazen kapı açık olur görürdüm ve inanamazdım
ben resmen iş bırakmazdım temizlikçiye odamda. onlar sanki bilerek yapmış gibi herşeyi darmadağın ederlerdi!
Alıntı
Bookmarks