Önemli degil. Birkac fikir daha vereyim de tam olsun. Otel isi derken cook helper, busser, bellboy vs tarzı isler de iyi islerdir ki genelde bunlarda da tip olayı vardır ve cok da zor isler degildir, eger is icin secilebilirsen tabi. Ayrıca calısacagın oteli arastırdıktan sonra karar vermek daha mantıklıdır. Chair rider isi gayet riskli bir istir acıkcası, bu is icin nasıl desem bence yırtıcı bir sahsiyet olman lazım ki iyi para kazanilesin. Her yere girip cıkan, her türlü muhabbeti acabilen, arkadaslar arasında derler ya biraz yavsak bi adam olman lazım ki müsteriyle bol bol hosbes edip veya yolda görüp de chair ine binme ihtimali %0.001 olan adamı dahi bindirip para kazanabilecek tarz bir kisi olursan tamam bu is tam senlik derim. Ama sıradan bir muhabbet edemiyecek bir ingilizcen veya icine kapanık biraz utangac bir kisiligin varsa uzak durman gereken bir is derim. Ayrıca kendi isinin patronu olacagn icin tembel olmaman da önemli burda. Eglence parkı islerine gelirsek; wat icin benim gördügüm kadarıyla en cok ögrencinin sectigi is türüdür. Ayakta dikelmek haricinde kolay bir is oldugu, stressiz / asırı yorucu olmayan bir is oldugu, bol ögrenci sectigi icin ortamın cok oldugu bir is türü oldugu icin iyi bir is secenegi denebilir. En temel dezavantajı parkların genelde sehir dısında olması, cok fazla para kazanamama (eger parkta diger/bos vardıyalarda calısamaya izin varsa kazanırsın da) durumlarıdır. Ama bana kalsa tekrar wat yapıcak olsam eglence parkı isi de denemek isterdim. Lagoon parkı cok övüyorlar, gidip denemek isterdim acıkcasıBu ise karar verme sürecinde forumda gayet yeterli sayıda konu bulunuyor, onları bol bol incelemeni öneririm...

Alıntı
Bookmarks