Work and Travel
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 21 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Eğlence parkı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

FLORİDA eğlence parkı konusunda bir numaradır bana göre. Orlando zaten baslı basına her yerinde eğlence parkı olan bir şehir...

Pahalılık konusunda çok fazla dikkatimi çeken bir şey oldu diyemem çünkü genelde birçok eyalette aldığım ürünleri benzer fiyatlara aldım fakat yemek konusunda florida biraz daha bu konuda pahalı diyebilirm, giyim ve elektronık esya için outlet center lar mevcut....3-4 kişi attil planı yaparsan konaklama , araba kiralama vb. konular hiç canını sıkmaz....örneğin, Miamide plajın kıyısında Days inn otelde, gecelik konaklama 55 dolardı....floridanın her yerinde nerdeyse bu fiyatı gördük, new yorkta daha pahalıydı, gecelik 120 dolara kaldığımız oldu vb..

Alısveriş için genelde wal mart ı kullandık , 24 saat acıktı...eve yakın, bakkal gibi....genelde tüm wal martlarda fiyat aynıydı....

benzin biraz pahalı, Gallon u yani yaklasık 4 litresi 2.2-2.6 dolar arasında değişiyordu...

taksi pahalıydı ama kaçak taksiler vardı, nereye gidersen git 5 dolar alıyor, genelde bulgarlar kullanıyor...

aklıma gelenler şimdilik bunlar...

yemek konusunda evin mutfağı olduğu için genelde evde yemek yapardık, yada mc donaldstan yerdik...mc lerde fiyatlar genelde aynıdır...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama konaklama ucetleri oldukca pahalidir. tatil icin degil ama yasam icin oldukca pahali gelir watcilara. ayrica florida da ki eglence parklarinda cok da calisilmadigini biliorum genelde 35 saat otalama ile calisildigini biliyorum ben.
    aynen katılıyorum haklısın, konaklama ücretleri pahalı...benim pay checkten her ay 300 dolar gidiyordu....

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşlar paylaşımlarınız için sğolun eğlençe parkı şu anda cazip görünüyor ama florida anladığım kadar pahalı bi şehir acaba eğlence parkı işini yapmak için ucuz olan şehirler varmı önerinizi beklıyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı aalpinistt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

benzin biraz pahalı, Gallon u yani yaklasık 4 litresi 2.2-2.6 dolar arasında değişiyordu...
    aynen katılıyorum haklısın, konaklama ücretleri pahalı...benim pay checkten her ay 300 dolar gidiyordu....
    Benzin gayet normal fiyat. Virginiada da o seviyelerdeydi. Dc, ve Ny'ta 3 dolar civarındaydı galonu.

Konaklama da bence idealmiş. Ben va'da aylık 300, north carolinada aylık 500 dolar konaklama ödedim.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)