Work and Travel
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: vize görüþmesinde transkript götürürken illaki 4 lük sistemdemi olmalý?

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart vize görüþmesinde transkript götürürken illaki 4 lük sistemdemi olmalý?

2003 giriþliyim..ege üniv öðrencisiyim..bugun gidip transkript aldým ..bizim not sistemimiz 100 lük sistem ve 60 ortalama ile geçilio..transkript de 60 ortalamayý DD ye denk getirmiþler..bu nedenle 4 lük sistemdeki ortalamam 1.36 oluyor..ilk dönem kaldýðým dersleri geçersem 1.6 fln olur gibi gelio..fakat 100 lük sistemdeki ortalamam 55 fln olcak... CC=75 miþ..2004 senesinde çan eðrisi sistemine geçildiðinden ve biz 2 sistem arasýnda kaldýðýmýzdan böyle bir saçmalýk var... notlarým iyi fakat dönüþtürmedeki saçmalýktan dolayý ortalamam düþük geliyor.. alttan aldýðým derslerden 50 alan kiþiler CC alýrken benim 75 almam gerekliyor CC için..bu nedenle transkriptimi 100 lük sistemde götürsem ve onlara durumumu açýklasam vize alma ihtimalim ne kadar..öðrenci iþlerindeki yetkililerlede konuþtum..onlar da saçmalýðýn farkýnda fakat yönetmelik gereði yapacak biþiolmadýðýn söylediler..ve benim haklýðý olduðumu söylediler.. yani sorum þu transkript illaki 4 lük sistemdemi olmasý gerekiyor.. ????

lütfen çok acil yardýmm..

Profesyonel Watçý fatih26 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    19

valla ben bilmiyorum ama illaki 4lük sistemde olmasý saçmalýk.çünkü bazý üniversiteler 100 lük sistem geçerliyken mesela bizim ünv tede 4'lük sistem var.o meseleyi wat þirketlerine sorman lazým.
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ÞÝMDÝ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AÐUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOÐU AMERIKADA.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

okul nasil veriosa o makbuldur. illa 4 luk olcak die bisey yok..

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

aslýnda 100 lük sistem bi avantaj olabilir.cunku 100 luk sistemde belli bir sýnýr yok eðer notlarýn yukselme eðiliminde ise alabýlýrsýn ki not ortalaman 4 lük sistemde 1 kusurlerde olsa bile...

Wat Profesörü
    Yaþ
    35
    Tecrübe Puaný
    18

hyr illaki 4 olmasý gerekmiyor.Ben transkrpt yerine hazýrlýk okuduðum için visa larý göstren bir belge aldým 4-5 yere imazalattým registry edildi okulun sekrateri tarfýndan bi sürü iþlem ama belge üzerinde 100 üzerinden yapýlan sýnvlarda aldýðým notlar yazýlý.Belge ingilizce bu arada alacak olursan ilginlzce almaný tavsiye ederim.

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Ýngilizce olmasý kâfi. Onlar anlamaz dönüþtürmeden falan çabalama boþuna

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    37
    Tecrübe Puaný
    19

Arkadaþým çok fazla takmayýn boyle seylerý kafanýza..Býraz Ingýlýzce býlýn ve oraya gýtm ýstegýnýzý bellý edýn 3 gun sonra výze elýnýzde demektýr..

Bu týp seylerle cok ýlgýlendýklerýný sanmýyorum..Ben hazýrlýk ogrencýsýydým gecen yýl ve gorusme sýrasýnda transkrýptýmde ortalama 0.0 dý cunku hazýrlýkta transkrýpt sene sonunda dolduruluyo...

Yaný demek ýstedýgým pek fazla onemsemýyolar bu týp seylerý:=)

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)

Bookmarks