Forumun yeni üyesiyim. Uzun bi süredir forumu takip ediyorum daha once hiç wat yapmadım sadece bilgi sahibi olmak için forumu geziyordum ve cok yararlı bi forum herkese teşekkürler..
Bu konuyu görünce bende bişeyler yazma geregi duyarak foruma üye oldum.
Daha once amerikaya gitmedim fakat amerikan vatandaşların cogunlukta oldugu bi oyunda uzun süre amerikalı arkadaşlarımla muhabbet ettim. Arkadaşlarımızında yukarda bahsettigi gibi dünya meselelerine çok ilgisiz olmalarına şaşırmıştım.. Abi basketbolda bizi yenmişler dünya şampiyonu olmuşlar 10 kişiyle 15 kişiyle konustum tebrik ediyorm fln bilmiyordum fln diyor adamlardüşünsenize amerikayı yenip dünya şampiyonu oldugumuzu 7den 70 e herkesın haberi olurdu türkiyede.. bu gibi bircok konulardan bahsetmiştim fakat hiç umurlarında değil cok şaşırmıştım
)
Forum oldukça kaliteli tekrardan forum yöneticilerine ve üyelerine böle bi forum sundukları için teşekkür ediyorum saygılar...

düşünsenize amerikayı yenip dünya şampiyonu oldugumuzu 7den 70 e herkesın haberi olurdu türkiyede.. bu gibi bircok konulardan bahsetmiştim fakat hiç umurlarında değil cok şaşırmıştım
Alıntı
Bookmarks