Kesinlikle bende katilmiyorum. Afrika ulkesiyle nasil kiyaslarsiniz hayret ediyorum. istanbul hem avrupadir hem asyadir. Bircok tarihi yapiyi icinde barindiran modern bir metropoldur. Sporda sanatta kulturde adini defalarca duyurmustur.avrupa musabakalari, f1, avrasya maratonu gibi bircok sportif etkinligin yanisira, kultur sanat alaninda festivaller, konserler bu begenmedigin sehirde yapilmaktadir. Istanbul turistik bir yerdir ayrica kongo ile kiyaslanamaz bile. Ben burda istanbula giden, turkiyeye giden bircok kisiyle karsilastim. Bilip bilmeyen sayisi yariyariyadir. hatta birgun birisiyle konusurken daha once tr de bulundugunu soylemis, nerelerde bulundugunu sorunca sadece kayseriye gittigini istanbulda 1 gun kaldigini soylemisti kayserinin bile turism alaninda acilim yaptigi acikken istanbulu kucuk gormek hakaretten baska birsey degildir. Bunlarin arasinda bazen cok akillilarda cikabiliyor yalniz. Istanbul diyorsunuz constantinopole mu diyorlar.. Yada tr de her yil milyonlarca hristyanin gidip orada haci oldugu efes i biliyorlar. Ornekleri cogaltmak mumkun. Bir daha dusunun diyorum