Alıntı starfire Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
beğenen arkadaslara tesekkurler

@ozgursum bende ırkcılıkla karsılasmadım hiç.

Bir şehir mahalle yapısı,sokak şekli,evi bahçesi bağı yuzunden sevilmez. Hele istanbul'u sevmek için bu kriterlere ihtiyac duyan biri bence sevmesin de. Tamam trafik diyosun yokmu ny da washng dc de trafik? Dunyada istanbul a mı özgü bu? Balat sokakları dardır,eskidir ama dunya haritasında turkiye nin yerini bile bilmeyen insanlar bilirler balat ı yada ne bilim istiklal caddesi için soho nun (manhattan) aynısı ama daha ruh sahibi diyen bir amerika lı misafirim oldu yakın zamanda. Herseyin ötesinde ben su görmeden yaşayamam ıstanbul denizdir benim için.cok milliyetci bi insan oldugum söylenemez aslında ama söz konusu istanbul sa gerisi 'diğerleri'dir

gidicez görücez sevicez ve öğrenicez sistemi. Sonra birden bire olmasa da zamanla evrim yasicak turkiye. Bizim sayemizde olcak bu. Bize oturmus bi sistem bırakmadılar ne yazık ki hep kaçış yolları arıyoruz ama ben umutluyum,geriden gelenlere bu sınırların dısına cıkmıs herkesin cok buyuk bi faydası olacak.ne anlatmak istediğimi anlayan arkadaslarla olcak bu.

gerçeklerı soyleyınce gergınlık yaratıyorsun dıyorlar.

ıstıklal caddesı ameırkalı nereden bılsın ya ...gıttım oraya hıcbır numarası yok ya...