Evet arkada?lar san?r?m forumdaki ilk görü?meye gidecek olan benim. 3 ?ubatta orada olaca??m. Kendime güveniyorum, in?allah al?r?m, terslik ç?kmadan
Merhaba arkada?lar, girdim DS2019 dokuz formu için Ye?il Ka??d? verdiler ama benim için biraz sinirsel bir tecrübe oldu.Nese anlatay?m...
Saat 5 de kalkt?m, malum kar var ?stanbul da ve Bahçe?ehir deki arkada??m?n evinden ayr?ld?k babas? ben ve o (Bu arada arkada??ma ve ailesine sonsuz te?ekkürler çok ilgilendiler benimle).Saat 07:00 gibi oradayd?k, b?rakt?lar beni ve döndüler onlar...Güvenlikle konu?tum, bana 2 saat sonra ba?layaca??z kimse kardan gelemedi dediler ve bende kar??daki kafede oturdu...Nese girdim s?ra ald?m, 8 numaray? ( u?ursuz say?md?r art?k ).?lk 2 a?amay? atlatt?kdan sonra beklemeye geldi art?k.Numaralar kar???k yan?yor 1 den 36 ya kadar yand? bi benim numara yanmad?, g?c?k oldum neden yanmad? falan diye.Dayanamad?m, anlatt?m durumu çok uzun süre oldu sorun varm?d?r acaba dedim.Bakt? tamam s?ra sende dedi...
Görevli Kad?n(G)
Ben(B)
G: Why do you want to go?
B: My university A hundered percentage English.(Daha devam edecektim kad?n a?z?ma t?kad?.Zaten agresifti kad?n)
G: Okay. What do perents do?
B: My father is retired from bla bla . My mother is housewife
G: Do you have any sisters or brothers?
B: Yes I have got a brother.
G: What does he do?
B: He is a staff at hospital.
G: What will you do?
B: I will wrap choch. at Hershey Choch. Company.
G: Do you have any relatives there?
B: No, I havent dice?ime, Not dedim san?r?m tek hatam bu :S
G: Is there your transcript?
B: Yes, there.
G: Kad?n kendi kendine konu?tu gene bi?iler dedi h?zl? konu?tu anlamad?m.Bakt? ka??d?ma...H?mm okey.
G: Have you read this paper? ( insan kaçakç?l??? ile ilgili, bu sene ç?kan bi yasaym?? )
B: No, never.
G: Çok h?zl? konu?tu bi?i anlamad?m bir tek, You had to read it.Your branch made very big mistake.You will tell you it.
B: Okay, I see.I will
G: Okay, take this green paper.When your Ds2019 come, you will send it with your Passport.
B: Okay.That is all?
G: Yes, you can go.
B: Ok.
Ama ben nas?l sinir oldum kad?n bana ba??r?nca, dedim olum s?çt?n sen vermeyecekler vizeyi ki hiç bir hata yapmad?m konu?urken bi o Not hatas? var.Ama ye?il ka??d? verdiler...
Böyledi arkada?lar k?saca görü?mem...
Ama bi çocuk Türkçe ?ngilizce kar???k konu?tu ona adam have a good summer dedi kald?m öle bune ya dedim...Çocu?a diyor, Have you ever worked as a life guard in here.Çocuk I dont know dedi :S...
Benim görü?meye girdi?im kad?n Türktü çok agresifti.
Ama elin adamlar? güler yüzlü, yanl?? sölesen bile okay okay diyip gülüyorlard?.Bizimki nin yüzü 1 kele bile gülmedi...

Alıntı
Bookmarks