Alýntý seytandereli Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
arkadaþLar verdiðiniz ßiLgiLerden doLayý teþekkür ederim. ßenim amacým sizinLe maytap geçmek deðiL sizden iþime yarýyacak ßiLgiLeri aLmak. çünkü forum sitesinin güveniLirðine inanýyorum. aramýzda amerika tecrübesi yaþayan arkadaþLar var...
ßaþta ßeLirttiðim gibi aiLemLe ßu konuda ciddiLiyiz... ÝnþaaLLah aLaskadan yoLa çýkýp amerika vatandaþý oLmaya çaLýþacaðým.
Verdiðiniz cevapLar þunu gösteriyor ki amerikaLý ßir kýzLa evLenmem gerek (kýsa yoLdan amerika vatandaþý oLabiLmek için) diðer esasLar ßenim için harbiden çok zor oLur...
þimdi size tekrar sorum oLacak amerikada iþ imkaný nasýL? maaþ durumLarý nasýL? orada geçinebiLir miyim? cevapLarýnýz için þimdiden teþekkür ederim...
Merhaba arkadþým
Þeytan dersi biryerden aklýma geliyor ama orasýmý bilmiyom neyse

Öncelikle alaskada çok para yaparým hayaliyle gitmemek gerek çünkü alaska bir þans iþini tutturur fabrikayada iyi balýk gelirse en iy 10 000 yaparsýn burdada alaskacýlarýn % 5 inin içine girmen lazým bu % 5 de kimler var daha önce gitmiþ ikinci üçüncü hatta dördüncü senesi olanlar var ilk giden için bana göre % 1 bi þanslarý var aksini idda eden varsa hertürlü tartýþýrým her ortamda

Amerikada moldovalý bir arkadaþla tanýþtým amerikalý bir kýzla evlenmiþti 10 000 dolar vermiþti kýza gc alýnca tekrar boþanacaktý fakat belli bir süre evli kalacaklarýndan bahsediyodu. Bu kýzý amerikadaki bir arkadaþý bulmuþ buna. Eðer evlenmeyi düþünüyosan orda kýzý nasýl bulcan ayrýca merak edeyorum doðrusu hýýý þuda aklýma gelmiyor deðil craiglist e veririm abi ilaný 10 000 dolarda para vercem dersen bellki bir þensýn çýkabilir

Hadi Saðlýcakla Kal