arkada?lar sokaklarda seyyar sat??lar çok karl? deniyor. bunu daha önceden yapm?? birileri varm?? gerçekten denildi?i gibi o kadar para b?rak?yormu ve ne gibi i?ler var? manav, dondurma vs. varm? gerçekten böyle ?eyler

arkada?lar sokaklarda seyyar sat??lar çok karl? deniyor. bunu daha önceden yapm?? birileri varm?? gerçekten denildi?i gibi o kadar para b?rak?yormu ve ne gibi i?ler var? manav, dondurma vs. varm? gerçekten böyle ?eyler

bi yorum yapabilecek kimse yokmu arkada?lar bende ayn? seyi merak ediyorum
var arkada?lar. geçen sene haftal?k ortalama 750 dolar gelir getiren paychecklerinin baz?lar?nda haftal?k 1000 dolar?n üzerinde kazanç elde eden komisyon hesab? çal??an ki?iler demeyeyim de ki?i mevcut.
admin (at) turkishwat.net

ama her giden ve bu i?leri yapan bukadar para kazancak diye bi?ey yok ki,i? yapamazs?n sonra gidersin saati 7 dolara da olsa garanti bi i? seçmedim diye söylenir durursun..
herkes için söylemedim zaten. seyyar sat?? yap?p yüksek paycheckler alan bir ki?iyi biliyorum sadece. i? komisyon hesab? olunca canla ba?la çal??mak gerekiyor
admin (at) turkishwat.net
zab?ta yakalamas?n sonra![]()
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor

bence bu gibi i?lerden en iisi dondurma satmak. bu arada dondurma satarken kutu kolada satabilirsin. yapan arkadslar vard?. dondurma arabalar? vard? onlar?n, marketten kola al?p sat?yolard? ekstradan..

Çal???n didinin ve paran?z? kazan?n. Aç?kças? 8 dolara çal??mak bana pek mant?kl? gelmiyor. Tamam vas?fl? eleman de?iliz ama sonuçta insan?z.
Bu laf?mdan sonra TR'de çal??anlara biraz hakaret gibi oluyor ama ben ABD'nin genel maa? piyasas?n? göz önüne alarak yazd?m.

ekmek aslan?n a?z?nda![]()

ozaman sokaklara dökülelim...
i?portac?l?k iyi olabilir![]()
ben bi gidip laptop alay?m film çeker satar?m![]()
beyler öle ordakiler 12 13 dolardan a?a?? çal??m?yor gibi dü?ünceler yanl??. Birincisi benim bu sene çal??aca??m yerin internet sitesinde çal??mak isteyenlere saatlik ücret ayn? gösterilmi?. ?kincisi bir dü?ünün e?er 12 13 dolardan çal??salar ayda 2500 3000 dolar için dünyan?n bir ucuna asker olarak sava?a gitmezlerdi. Benim ö?rendi?im vas?fs?z i?çilere ki biz de öyleyiz dü?ük ücret ödeniyor. Bizim avantaj?m?z üniversite ö?rencisi olmam?z. Daha kültürlü daha çal??kan daha düzgün adamlarla kim çal??mak istemez? Böylece verimlili?i art?r?yorlar.

kendi vatanda?lar?na bu konuda pozitif ayr?mc?l?k yapamazlar arkadaslar. work and travel program?, amerikadaki i?verenlerin daha ucuza i?çi çal??t?rmalar? için degil, i?çi aç???n? kapatmalar? için vard?r. aksi halde tum i?verenler work and travel ogrencilerini çal??t?r?r ve amerikal?lar i?siz kal?rd?. amerikal?lar?n bizden yuksek ald?g?n? gormus olabilirsin belki baz? yerlerde, bu onlar?n surekli i?çi olduklar?ndan yani bizim gibi geçici i?çi olmad?klar?ndan kaynaklan?yo olabilir. amerikan vatandas? olup olmamalar?ndan kaynaklanacag?n? dusunmuyorum ben.
ABD' de bunlar?n d???nda Türkiye'de ki anlam?yla i?portac?l?k yani seyyar sat?c?l?k yapma ihtimali var m?d?r?Bunun için bi izin falan gerekiyor mu? Bilgisi olanlar...

Ben de ?uanda seyyar say?labilecek bir i? yap?yorum Amerikada.
Tan?d?klar arac?l???yla bilgilasayar tamiri yap?yorum.
5-6 saat süren bir i? için 50-60 dolar civar? al?yorum.
Bazen çok memnun kal?p 100 dolar verenler de oluyor.
Ama sadece bo? günlerimde yap?yorum.
Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.![]()
ABD'de eğitimle ilgili geniş bilgi için:
http://www.turkishwat.net
Arkada?lar bildi?imiz bir stand aç?p sahilde falan bi?eyler satmay? kastediyorum seyyar derken. Bilgisi olan birileri yokmu hiç?

NYC'de yiyecek sat??? yapamazs?n?z lisans olmadan. Ben geçen sene Manhattan'daki meyve tezgahlar?nda çal??t?m. Health Department'dan Vendor Licence alman?z gerekiyor ve bu z?kk?m? almas? 150 dolar nakit, 1,5 ay da zaman gerektiriyor. Bu belgeyi almak size tezgah açma ve çal??ma hakk? verse de 3 ayl?k bir süre için 5000-10000 dolarl?k bi yat?r?m yapam?yorsunuz.
Fakat NYC'de yiyecek sat???nda çal??mak isterseniz uygun yol budur.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks