2.00'nin ne kadar alt?nda gelece?ine ba?l?d?r asl?nda birazda bu. Vize görü?mesi için sorun olarak say?labilecek sadece not ortalamas?d?r. ?ngilizcedeki tutuklu?un vs çokda önemli de?il. Sorulan sorulara cevaplar? net olarak verebilmen önemli.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
ortalaman ne zmn belli olacak ki senin?
?ubat?n 10unda belli olur san?r?m en geç.
valla 1.60-1.80 aras? bekliyorum![]()
Hastaydim vb gibi bahaneler sunabilirsin.Bir de herangi bir hocandan aslinda basarili bir ogrenci oldugunu soyleyen fakat cesitli nedenlerden dolayi bu donem basarinin dustugunden bahseden bir yazi almayi basarabilirsen biraz olsun etkili olur diye dusunuyorum.gerisi de senin ikna kabiliyetine bagli..Bol sans.
ya asl?nda i?in bir boyutu daha var; abd'nin aras?n?n çok iyi olmad??? ülkelerden birine i? nedeniyle gittim. pasaportta o ülke vizesinin görünmesi olumsuzluk yarat?r m??
hangi ulke tam olarak?
?ran ?slam Cumhuriyeti..
Yarataca??n? sanm?yorum. Ancak ne amaçla bulundu?un sorulabilir....
just for business![]()
umar?m al?rs?n .derslerine iti çal?? bir daha.
aalpinisst, te?ekkür ederim. inceliyorum hemen siteyi
Bende korkuyordum ama neyseki 2'nin üzerinde geldi ortalamam. ?ran konusu problem yaratabilir.
E?er gerçekten notlar?n?n dü?üklü?ü konusunda bir bahane istersen sunay?m;
Annem çok hasta idi(Allah korusun) sürekli bak?ma ihtiyac? vard?, babam sadece çocuklara yeti?emiyordu sürekli onlara yard?mc? olmak durumundayd?m, sa?l???na kavu?tu ?imdi benim biraz tatil yapmam için ABD'ye gitmemi ?eyap?yorlar falan fi?man...
Böyle bir yalan uydurulabilir, ama adam üzerine giderse heyecan yapmak yok, ters kö?e sorulara haz?rl?kl? olmak laz?m.
arkada?lar 3 s?n?f?m ve genel ortalamam az önce belli oldu.ortalamay? görünce bi süre gülmekten alamad?m kendimi ortalamam 1.9910 ?ubatta görü?mem var.. 0.01 eksik diye red yiyebilir miyim onay alma ?ans?m nedir?
3. sinifsan cok da sorun olmaz sanirim.. yani yine de neden ortalaman dusuk sorusuna hazirlanip gitmen senin icin faydali oolur..
ortamam gayet dü?ük ve bende ?ran'da bulundum, bu sabah Vize görü?mesinde en ufak bi s?k?nt? olmad? (yani ?ran'da bulunmu? olmamdan ötürü)
Konu mucahid_unal tarafından (09-02-2010 Saat 01:19 AM ) değiştirilmiştir.
yuuh, 0,50 mi?
helecan küpü
0,5yi gözlerinle gördü?üne eminmisin?? ?ehir efsanesinden ba?ka bir?ey olamaz 1,2 ile giden biliyorum ama 1in alt?ndakilerinin ?ans? yok
1,2 de bi ?a??rma sebebi tabi![]()
helecan küpü
yahu bir bana mi patladi bu olay1.98 e bile cok dusuk demisti malum ankaradaki cekik gozlu ablamiz
![]()
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
0.50 ye alan varsa niyaziye hakikaten çok ay?p ettik arkada?lar yahu. Hala ula??lamad? m? bu arada ona?
belki de odurbilemeyiz dimi
![]()
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
meraba haz?rl?k s?n?f?y?m transkript alam?yorum notlar?m nette de yaz?lm?yor bu not olay?n? nas?l halledebilirm .s .
notlar?n? hocana ?mzalat?p bolum baskan?nada muhur vurdurup kullanab?l?rs?n heralde
bi kaç not dü?ük sorun olur mu .s bide ?öyle bi?ey var 1.dönemde not ortalamas? al?nm?yor haz?rl?k oldu?um için dönem sonu belli olcak . bunlar problem yarat?r m??
su ana g?rd?g?n m?dtermler qu?zler ne varsa olan b?r kag?t ?steyem?yormusun okuldan genel olarak ortalaman 60 ustu olsa yeterl? g?b?d?r
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks