alaska alaska..
aslinda olay insanin kendisinde bitiyor arkadaslar.sirketlerin dedigi gibi 7000-8000 dolar kazanmayi kim istemez.kazaniliyorda nasil kazaniliyor bir sorun.gittigim fabrikaya gore anlatiyorum bunlari ilk sene giden pek para kazanamiyor.para kazanamiyor derken masraflarini rahat rahat cikartacak kadar kazaniliyor.benim gittim fabrikada kidem esasliydi.eger daha once bu isi yaptisan sana daha fazla para kazandiriyor.liderlerinle aran iyiyse,temiz,guzel calisirsan temizligede kalirsin ki overtime demek o zaman iste tatmin edicek kadar para kazanirsin.
acikcasi ilk sene gidenler hem ingilizcelerini gelistirirler,hem ne nerde nasil yapilir gibi biraz bilgi toplamak amacli olmalidir.ilk seneden buyuk paralar kazanacam diye gitmek hayal kirikligindan baska birsey degildir.
gecen sene seward en kotu sezonlarindan birini gecirdi.bizler 2-3 hafta bos kaldik buna ragmen masraflarimi karsilayacak kadar para kazandim.
arkadaslar,abd de en avantajli yer alaska dir unutmayin.ha dezavantajlari yok mu derseniz gulu seven dikenine katlanir derim.
ister alaska ister diger eyaletler olsun amerika dusunenler oncelikle hayallerden uzaklasmali,gercekci hedefler koymali ve kendinize guvenmelisiniz.
bir yerdede gozunuzu karartip atilin hayata.

Alıntı
Bookmarks