arkadaslar atlantızın yazdıklarına katılıyorum cunku tamamen sans ısı ama bıras da sızın cabanız olması gerekıyo cunku kımse sıze ılk ıs bıttıgınde gel demıyor kendın bulman gerekıyo burada butun ıs sana dusuyor ben 4 ayrı sehre gıttım alaskada(naknek, ketchakan.anchorage,sıtka) bana sırket sadece naknek ı ayarladı zaten gec gıttım ds formum gec geldı temmuz 5 de oradaydım ve 16 gun sonra ılk ıs bıttı sezon durdu bızı cıkardılar sonra tamamem yalnıssınız kımse sıze yarsımcı olmuyo daha dogrusu bana kımse yardımcı olmadı.kendım ugrastım arastırdım job centre lara gıttım ınternetten ıs verenlere ulastım oyle ıs buldum ama sanslıydım hep ıyı yerlere dustum alaska ıcı ucak ucretlerımı karsıladılar mennunmuyum evet yıne gıdecem bu sene ek olarark 1 ay seattle da calıstım atlantızın de dedıgı gıbı amerıka ıcınde bıras ıngılızcesı olan da ıkıncı ıs bularak aynı parayı kazanabılırsınıs demıs ama emın olun kı alaskadan daha rahat deıl ben 8 saat calısıyodum seattle da alaskadakınden daha fazla yoruluyodum bırde amerıka ıcınde kesınlıkle alaskadakı sevgı saygı yok ınsanlar daha kotu yardımcı olmuyolar sıze bırde yemek kalacak yere para oduyonus daha cok para harcamanıs gerekıyo aldıgınıs tum urunlere vergı odeme mecburıyetınıs var .ayrıca sıte yonetısı gezgın bey benım kesınlıkle para kazanma gıbı veya ogrencı cekme gıbı derdım yok amacım sadece arkadaslarımın bana daha kolay ulasmasını saglamamdı onlara yardımcı olmayı ıstıyorum cunku kımsenın oraya gıdıp ortada kalmasını ıstemıyorum cunku cok kısı bılgılenmeden gıdıyo ve hayal kırıklıgına ugruyo orda.........uyarınıs ıcın tesekkurler ayrıca sıte gercekten harıka bu sıteyı gorunce cok sevındım