arkadaslar ben gecen sene alaskaya naknek e g?tt?m ?lk gunden ?t?baren 15 18 saat aras? cal?st?m ben b?raz gec g?tt?m tab?k? s??rketten kaynaklanan sorunlar yuzunden 20 gun sonra ?s b?t? ve ketchakan gect?m orda da y?ne n az 16 saat cal?st?k gunluk.16 gun ord cal?st?m ketchakanda da sezon b?tt? ve oradan s?tkaya gect?m y?ne yuksek sezonda cal?st?m en az 16 saat 22 saat cal?sanlar vard? yan? bemn?m ac?mdan har?ka gect? arkadaslar b?rasda s?z?n el?n?zde para kazanmak surekl? yuksek sezon olan yerler? secersen??z mutlu olursunus ben 50 gunde alaskadan ?sted?g?m paray? ald?m ve seattle gect?m 25 gun orda gunluk 8 saat cal?st?m ger? kalan zaman?mda gezd?m .donus yer?m newyork tu 5 gun onces?nden newyork a g?tt?m ve orada da har?ka gunler gec?rd?m cok mutluyum busene de g?decem y?ne.alaskan?n d?ger eyaletlerden cok daha avantajl? oldugunu goreceks?n?z eger g?dersen?s cunku haftal?k 1100 1200 dolar al?yon amer?ka ?c? ayaletlere g?den b?r? 1.5 ayda masraf?n? c?kar?rken s?z 2 hafta sonra a?len?sdenald?g?n?s paray? ger? gonder?yorsunus.sorusu olan arkadaslar olursa yard?mc? olurum .
E-Mail al??-veri?i yasak

Alıntı

Bookmarks