Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 36 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: alaska seçimi

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart alaska seçimi

arkadaslar ben gecen sene alaskaya naknek e g?tt?m ?lk gunden ?t?baren 15 18 saat aras? cal?st?m ben b?raz gec g?tt?m tab?k? s??rketten kaynaklanan sorunlar yuzunden 20 gun sonra ?s b?t? ve ketchakan gect?m orda da y?ne n az 16 saat cal?st?k gunluk.16 gun ord cal?st?m ketchakanda da sezon b?tt? ve oradan s?tkaya gect?m y?ne yuksek sezonda cal?st?m en az 16 saat 22 saat cal?sanlar vard? yan? bemn?m ac?mdan har?ka gect? arkadaslar b?rasda s?z?n el?n?zde para kazanmak surekl? yuksek sezon olan yerler? secersen??z mutlu olursunus ben 50 gunde alaskadan ?sted?g?m paray? ald?m ve seattle gect?m 25 gun orda gunluk 8 saat cal?st?m ger? kalan zaman?mda gezd?m .donus yer?m newyork tu 5 gun onces?nden newyork a g?tt?m ve orada da har?ka gunler gec?rd?m cok mutluyum busene de g?decem y?ne.alaskan?n d?ger eyaletlerden cok daha avantajl? oldugunu goreceks?n?z eger g?dersen?s cunku haftal?k 1100 1200 dolar al?yon amer?ka ?c? ayaletlere g?den b?r? 1.5 ayda masraf?n? c?kar?rken s?z 2 hafta sonra a?len?sdenald?g?n?s paray? ger? gonder?yorsunus.sorusu olan arkadaslar olursa yard?mc? olurum .

E-Mail al??-veri?i yasak

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

tabiki alaskaya gidenlerin hepsi pi?man olmuyorlar istedikleri paray? kazanabiliyorlar.. ama ?unu da unutmay?n ne kadar isteseler bile bu hedefini gerçekle?tirenlerin say?s? gidenlere göre çok ama çok az.. bende bu sene alaskadayd?m ve istedi?imi kazand?m ama biraz bana birazda tamamen ?ansa ba?l? oldu bu..benim gibi gelipte para kaanamay?p çok rezillik çeken arkada?lar oldu.. onlar?n yerinde bende olabilirdim. ama ben hedefime ula?t?m diye sizede çok güzeldi seneye sizde gidin her?ey güzeldi demem yanl?? olur. aksine bence gitmeyin derim... dü?ünün orda öyle ö?renciler geliyor ki özel üniversitede okuyup her sene 15 000 dolar para veren s?rf oraya macera ya?amaya gelen afedersiniz biraz a??r olcak ama gerizekal?lar vard?..rezillik çekmeyi macera olarak görüyorlard?..alaskada gerçekten para var m? ?sorusuna gelelim..bak?n çok de?il biraz ingilizceniz varsa ve en önemlisi birazda cesaretiniz varsa paray? amerikan?n heryerinde ikinci bir i? ?ans? yakalayarak kazanabilirsiniz ve en önemlisi insanlarla diyalog halinde olaca??n?zdan kendiize olan özgüveninizi maksimumu seviyeye ç?karabilirsiniz. ama alaskada bu çok mümkün olmuyor çünkü sosyal hayat çok k?s?tl?..bu program? sadece para olarak görmeyin. .alaskaya gitmeyi amerika içine gitmekten daha büyük bir cesaret olarak görenler var aksine alaska en kolay ve garanti bir seçenek...?unuda belirtmek istiyorum ben bu sene çok rahat ve bol bol çal??arak güzel bir sezon geçirdim..hiç bir s?k?nt? çekmedim..ama buna ra?men bi dahaki sene alaskaya gitmeyi dü?ünmüyorum.. umar?m neden böyle dü?ündü?ümü anlars?n?z....

yorum yazan arkada?lardan ricam sadece kendi ya?ad??? iyi veya kötü ?eyleri onunla gelen arkada?lar?n?n durumlar?yla kar??lat?rmas?n? rica ediyorum o zaman daha geni? ve objektif bir de?erlendirme olaca??ndan daha ayd?nlat?c? olacakt?r..

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

atlantiz'in dediklerine ek olarak ben de yapt???n?z yorumlar?n alt?na msn ve benzeri ileti?im adreslerinizi yazarak ki?ileri kendinize çekme ve bundan ekonomik anlamda yararlanma gibi giri?imlerden kaç?nman?z? ?iddetle rica ediyorum. E?er bir organizasyon düzenleme gibi fikriniz varsa admin@turkishwat.net e-mail adresine planlad???n?z organizasyon hakk?nda detayl? aç?klamalar? gönderiniz ve cevap bekleyiniz.
    admin (at) turkishwat.net

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaslar atlant?z?n yazd?klar?na kat?l?yorum cunku tamamen sans ?s? ama b?ras da s?z?n caban?z olmas? gerek?yo cunku k?mse s?ze ?lk ?s b?tt?g?nde gel dem?yor kend?n bulman gerek?yo burada butun ?s sana dusuyor ben 4 ayr? sehre g?tt?m alaskada(naknek, ketchakan.anchorage,s?tka) bana s?rket sadece naknek ? ayarlad? zaten gec g?tt?m ds formum gec geld? temmuz 5 de oradayd?m ve 16 gun sonra ?lk ?s b?tt? sezon durdu b?z? c?kard?lar sonra tamamem yaln?ss?n?z k?mse s?ze yars?mc? olmuyo daha dogrusu bana k?mse yard?mc? olmad?.kend?m ugrast?m arast?rd?m job centre lara g?tt?m ?nternetten ?s verenlere ulast?m oyle ?s buldum ama sansl?yd?m hep ?y? yerlere dustum alaska ?c? ucak ucretler?m? kars?lad?lar mennunmuyum evet y?ne g?decem bu sene ek olarark 1 ay seattle da cal?st?m atlant?z?n de ded?g? g?b? amer?ka ?c?nde b?ras ?ng?l?zces? olan da ?k?nc? ?s bularak ayn? paray? kazanab?l?rs?n?s dem?s ama em?n olun k? alaskadan daha rahat de?l ben 8 saat cal?s?yodum seattle da alaskadak?nden daha fazla yoruluyodum b?rde amer?ka ?c?nde kes?nl?kle alaskadak? sevg? sayg? yok ?nsanlar daha kotu yard?mc? olmuyolar s?ze b?rde yemek kalacak yere para oduyonus daha cok para harcaman?s gerek?yo ald?g?n?s tum urunlere verg? odeme mecbur?yet?n?s var .ayr?ca s?te yonet?s? gezg?n bey ben?m kes?nl?kle para kazanma g?b? veya ogrenc? cekme g?b? derd?m yok amac?m sadece arkadaslar?m?n bana daha kolay ulasmas?n? saglamamd? onlara yard?mc? olmay? ?st?yorum cunku k?msen?n oraya g?d?p ortada kalmas?n? ?stem?yorum cunku cok k?s? b?lg?lenmeden g?d?yo ve hayal k?r?kl?g?na ugruyo orda.........uyar?n?s ?c?n tesekkurler ayr?ca s?te gercekten har?ka bu s?tey? gorunce cok sev?nd?m

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

ali berber arkda??m?z?n bir cümlesine aç?kl?k getirmek istiyorum..amerika içinde alaskadan daha çok yoruldu?unu? söylemi? ben buna kat?lm?yorum.. size k?saca bal?k fabriklar?nda yap?lan i?leri k?saca anlatmak istiyorum..
    1)bal?k gemilerle fabrikaya gelir o bölümde çal??an arkada?lar 500 600 kg l?k bal?k kutular?n? çekerek yerle?tirmek zorundad?r ve bu i?lem sürekli gerçekle?iyor.. o i?i yapan arkada?lar?n halini dü?ünün..
    2)bal???n temilenmesi fish hause bölümünde gerçekle?iyor. bal???n makinaya tak?lmas? içinin eldeki jiletle yar?lmas? içindeki pisliklerin elle her taraf?na s?çrayarak ve i?renç görüntü olu?arak temizlenmesi.. çal??maktan en çok çekindi?im (bölümdü)ama allahtan bula?mad?m...... bu bölümün di?er bir özelli?i makinaya ba??ml? çal??makt?r.. yani makina öyle bir h?zda çal???yor ki emin olun 2 sn bo?luk ya?ay?p bi taraf?n?n?z? ka??yam?yosunuz.gerçi istesenizde ka??yamazs?n?z her taraf?n?z kanl? pislik içinde oluyor..15 16 saat hiç k?p?rdamdan makinan?n ba??nda o pis i?lerle u?ra?mak nas?l bi ?eydir siz dü?ünün..
    3)bal?k dondurma i?lemi gerçeklei?tirilir siz makinan?n ba??nda beklersiniz siz sadece 20 dakikada bir kutu dolduu?nda makinay? durdurursunuz. o bölümde çal??an arkada?lar b?rak yorulmay? uykusu geliyordu..yani çok rahatt?..
    4)di?er bir bölüm yengeç krep bölümü. buradaki arkda?alr canl? canl? k?m?l k?m?l o yengeçleri al?p öldürüp temizliyorlard?..(bana çok canice geliyordu)vede çok pis bir i?ti

ali karde?imizi anlayabiliyorum bu sene rahat etmi? her ?eyin yolu yordam?n? bildi?i için tekrar gitmeyi planl?yor.. ama ilk sefer gidecekler için asla derim..
    benim çal??rt???m fabrikada para kazanamy?p amerika içine çal??maya giden çok arkada? oldu.. dü?ünsenize alaskaya para kazanmaya geldiniz elde avuçta yok ba?ka bir yere çal??maya gidiyorsunuz ..çok saçma di?il mi.. ama bunlar gerçek...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yaw arkadas orda 5000 6000 garanti kazan?cak olsam gözü kapal? gidicem yaw ama baska forumlarda bu sene icin 4000 bile iyiydi yam?slar ac?kcas? bu baya korkuttu beni ve vazgectim 3000 zaten veriyosun 4000 cok az para cekilen o derde bence siz nediyosunuz arkadaslar okadar kotu mü art?k alaska

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alaskay? sadece para olarak görmey?n ark. dusununk? bal?k c?kmad? ne yapcaks?n?z off yani bosdas?n?z o zaman para kaszanam?yosunuz maas?n?z s?z kac saat cal?s?rsan?z okadar ?sl?yor giden ark. daha ac?k konussun bu konu hakk?nda.Günluk kaç saat cal?s?rsan okadar para kazan?rs?n burdan su c?kab?l?r ayl?k 6 bin dolarada olur 600 dolarda olur.Ben?m ark. 80 gunde toplam kazand?g? 4000 dolard? bu sene.WAT 2007 sezonunda
    Konu kaplannn tarafından (30-10-2007 Saat 01:22 AM ) değiştirilmiştir.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ya o kadar çeli?ki varki ben foruma girmeden önce gayet mutluydum :ama bunlar? okuduktan sonra içim karard?.Bütün hevesimde kaçt?.Ne diyosunuz arkada?la alaska için gitmemelimiyiz.Benim ilk wat denemem olcak.Bu cuma i? seçimi var hangi i?i önerirsiniz.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı tezcalitpoka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya o kadar çeli?ki varki ben foruma girmeden önce gayet mutluydum :ama bunlar? okuduktan sonra içim karard?.Bütün hevesimde kaçt?.Ne diyosunuz arkada?la alaska için gitmemelimiyiz.Benim ilk wat denemem olcak.Bu cuma i? seçimi var hangi i?i önerirsiniz.
    tezcalitpoka daha önce yukar?da baya bi alaska ile ilgili deneyimleri anlatt?m.. gerçekten ne istedi?ine karar verip ona göre davranmal?s?n.. bunuda nas?l ba?ar?rs?n yazd?klar?m? hissederek ne anlatmak istedi?imi anlamaya çal??arak

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Dostum yazd?klar?n? okudum ,gayet içten yazd???n anla??labiliyo ,ama ...i?te gitmeyi çok istiyorum ,hayal k?r?kl??? ya?amakda istemiyorum heryer ???? doldu

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

e?er gitmeyi çok istiyorsan orada rezillik çekebilme ihtimalinide göze al?caks?n ba?ka ?ans?n yok..dedi?im gibi tamamen beklenti i?i...ve hiç bir ?irket gidince çok çal???caks?n çok para kazan?caks?n çok rahat ediceksin derse sak?n kanma.. koca bir yalan... bunlar tamamen ?ans i?i ba?ka hiç bi ?i de?il

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Peki dostum senden bi kaç soruma cevap yard?m? istiyorum
    1-Arkada?lar yazm??lar i? seçimine kuzeyden ba?lay?n güneye do?ru inin diye.Bir fabrikada i?e girdikten sonra o i?yeriyle çal??man sezon sonuna kadar sürmüyomu.Yani 1 hafta a fabrikas?nda çal??t?n adamlar kapat?yo .Ba?ka fabrikam? bulman gerekiyo.
    2-Sezon tam olarak ne kadar sürüyor
    3- Hangi i?ler var ,hangisinde çal??mak daha mant?kl?
    te?ekkür ettim ?imdiden .
    4-Yolculuk toplam olarak ne kadar sürüyor?
    4-Alaskaya indik,indiktan sonra ne yapaca??z?
    5-Fabrikalarda sezonunda yada sezon d??? hep 7 gün çal???labiliyor mu?
    6-Kal?nacak yerler nas?l?Fabrikan?n verdi?i yada oradaki hosteller.
    7-4 ay çal??an bir insan normal ko?ullarda ne kadar birikimle dönebilir?
    8-Alaska konusunda deneyimli firmalar hangileri?
    9-Günde diyelim 14 saat çal??t?n bu çal??ma molas?z ve sürekli ayakta m??(rahats?zl??? olanlar için soruyorum)
    10-Fabrikalar?n iyi ve güvenilir oldu?unu nas?l ö?renebiliriz?
    11-Dönü?te oradan elektronik e?yalar? sorunsuz getirebilirmiyiz?Getirebilirsek ne ölçüde?
    Akl?ma ba?ka soru gelmiyor geldikçe buraya yazaca??m.Eminim gitmek isteyen insanlara baya yard?mc? olacakt?r bu sorular....
    Konu tezcalitpoka tarafından (17-01-2008 Saat 06:08 PM ) değiştirilmiştir.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

so?uk memeleket bide bal?k ç?kmassa
    zaten para kazanmak için gidiliyor oda olmassa eziyet ba?ka bi?ey de?il

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ARKADA?LAR B??E SORMAK ?ST?YORUM LÜTFEN BANA CVB YAZIN ..YA BEN ?LK DEFA KATILACAM WAT'A ALASKAYA'da GRUP OLARAK G?DECE??Z BU YAZ FAKAT B?Z BAYANLAR OLARAK OTEL DÜ?ÜNÜYORUZ BALIKTA YAPAMAYIZ ZOR OLUR D?E..OTELLER HAKKINDA B?LG?N?Z VAR MI ÇAL?MA KO?ULLARI NASIL S?ZCE B?ZE UYGUN MU ACABA B?LG?N?Z VARSA BANA BU KONUDA YARDIMCI OLAB?L?RSEN?Z SEV?N?R?M...

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Alıntı peri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ARKADA?LAR B??E SORMAK ?ST?YORUM LÜTFEN BANA CVB YAZIN ..YA BEN ?LK DEFA KATILACAM WAT'A ALASKAYA'da GRUP OLARAK G?DECE??Z BU YAZ FAKAT B?Z BAYANLAR OLARAK OTEL DÜ?ÜNÜYORUZ BALIKTA YAPAMAYIZ ZOR OLUR D?E..OTELLER HAKKINDA B?LG?N?Z VAR MI ÇAL?MA KO?ULLARI NASIL S?ZCE B?ZE UYGUN MU ACABA B?LG?N?Z VARSA BANA BU KONUDA YARDIMCI OLAB?L?RSEN?Z SEV?N?R?M...
    Hotel i?i yapacaksan?z neden alaska diye sormak laz?m?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

neden olmas?n ki, alaska'da amerika içinde çal??abilece?inizden çok daha fazla saat yapma imkan? bulabilece?iniz oteller var. anchorage de?il ama di?er alaska ?ehirlerinde oteller sezonluk i?çi bulma konusunda ciddi s?k?nt? çekiyor çünkü.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Fiorex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hotel i?i yapacaksan?z neden alaska diye sormak laz?m?
    ya evt ne alaka diceksiniz alaska da hotel...fakat biz grup halinde gidece?iz bir arada olmak istiyoruz arkada?larla o nedenle..engour?ç die bi yerde oteller varm?? iyide para kazan?rm???z acaba pi?man olurmuyuz gitsek bilginiz varsa bu konuda bana yard?mc? olurmusunuz..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    21

ben de gitmeyi dü?ünüyorum oraya, ad? denali park resort... ko?ullar fena de?il gibi, ayr?ca resimlerde gördü?üm kadar?yla cennet gibi yer...
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı necro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de gitmeyi dü?ünüyorum oraya, ad? denali park resort... ko?ullar fena de?il gibi, ayr?ca resimlerde gördü?üm kadar?yla cennet gibi yer...
    ya san?r?m 2 i?te çal?ma imkan?m?zda fazlaym?? otelde maximum 8 saatmi? öle duydum ve bah?i? felan ii alyomu?sun..ayr?ca ba?ka bi i?tede dedi?im gibi çal?ablyomu?uz ayy bilmiyorum yaa arkada?lar tavsiye edyomusunuz..giden ve çal?an var m? otelde..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sizin denali park dedi?iniz alaska içindemi yksa 3 -5 saat uzakl?kta bi yerdemi?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hmm birde en önemlisi konaklama durumu nas?l acaba hoteller çal?anlar?na bu imkan? sunuyolar m? acaba konaklama veriyolar m? ??

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    21

2. i? olay? zaten sabit, alaska için bir opsiyon yok... normal i?ini aksatmadan istersen 435345435 ayr? i?te çal??abilirsin...

konaklama konusunda alaska bal?k i?lerinde konaklamay? kendisi veren yerler var ama sen hotel dü?ünüyorsun, genellikle ücretli oluyor ama kendileri sa?l?yor.. benim konu?tu?um yer haftal?k 120$ istiyor konaklama için ama 3 ö?ün yemek dahil ve 2 ki?ilik odada...

denali park?n alaskaya uzakl???n? sormu?sun, anchorage ?ehrinde... sizin de buldu?unuz i? burda san?r?m öyle yaz?yordu bir sayfa önce fonetik olarak

kolay gelsin...
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

evt san?r?m oras? ,,3 sattlk uzakl?ktaym??...ama oraya gitmemizin sebebi konaklamay? onlar?n vermesi san?r?m o ücrete tabi diilmi? öyle duydum yinede detay?n? ö?renjem ..çok te?ekkür ediyorum cvb?n için..bakal?m öylede böylede gitjez art?k her?eyi hazr?lad?k ..sen san?r?m daha önce bulundun orda h?mm ölemi?? birde bu otelin bana linkini yazarm?s?n bende görüp incelemk istiyorum..

BannedUser
    Guest

ya ben mecburen alaska gidiyorum çünkü ingilizcem yok in?allah al?rsam vizeyi ?öle 7000*8000 kazansam mutlu olurum ben

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya ben mecburen alaska gidiyorum çünkü ingilizcem yok in?allah al?rsam vizeyi ?öle 7000*8000 kazansam mutlu olurum ben
    makroklima allah yard?mc?n olsun. ama o paray? kazanabilmen imkans?z di?il ama biraz zor...?ans faktörüde çok önemli..

BannedUser
    Guest

yaa çal??mak sorun de?il ve 4 ay kal?cam önemli olan sezonun güzel geçmesi in? hava so?uk olur

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkada?lar yaz?lanlar? okudum pek gitme taraftar? de?ilsiniz alaskaya peki six flags e?lence park? için ne dü?ünüyorsunuz

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı selojaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkada?lar yaz?lanlar? okudum pek gitme taraftar? de?ilsiniz alaskaya peki six flags e?lence park? için ne dü?ünüyorsunuz
    6 Flags 'te arkadasin biri 2100$ kazanmis . Alaska 'da Naknek ve Kodiakta para kazanabilrisin . Gecen seneden giden birilerini bulursan eger daha iyi olur senin icin .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

alaska alaska..

aslinda olay insanin kendisinde bitiyor arkadaslar.sirketlerin dedigi gibi 7000-8000 dolar kazanmayi kim istemez.kazaniliyorda nasil kazaniliyor bir sorun.gittigim fabrikaya gore anlatiyorum bunlari ilk sene giden pek para kazanamiyor.para kazanamiyor derken masraflarini rahat rahat cikartacak kadar kazaniliyor.benim gittim fabrikada kidem esasliydi.eger daha once bu isi yaptisan sana daha fazla para kazandiriyor.liderlerinle aran iyiyse,temiz,guzel calisirsan temizligede kalirsin ki overtime demek o zaman iste tatmin edicek kadar para kazanirsin.
    acikcasi ilk sene gidenler hem ingilizcelerini gelistirirler,hem ne nerde nasil yapilir gibi biraz bilgi toplamak amacli olmalidir.ilk seneden buyuk paralar kazanacam diye gitmek hayal kirikligindan baska birsey degildir.
    gecen sene seward en kotu sezonlarindan birini gecirdi.bizler 2-3 hafta bos kaldik buna ragmen masraflarimi karsilayacak kadar para kazandim.
    arkadaslar,abd de en avantajli yer alaska dir unutmayin.ha dezavantajlari yok mu derseniz gulu seven dikenine katlanir derim.

ister alaska ister diger eyaletler olsun amerika dusunenler oncelikle hayallerden uzaklasmali,gercekci hedefler koymali ve kendinize guvenmelisiniz.
    bir yerdede gozunuzu karartip atilin hayata.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Ben New Jersey'de Alaskadakilere benzer bir fabrikada çal??t?m. McDonalds gibi yerler sebze haz?rlayan bir fabrikayd?.

Ben i?in en temiz oldu?u paketleme bölümünde çal??t?m. Ona ra?men i? o kadar s?k?c?d?yd? ki.

Zaten kafan?z? bile ka??yam?yorsunuz. 8 saat boyunca 30 dakikal?k ara d???nda oturmak yasak.

Tamam para kazan?yorsunuz ama sosyal hayat yok.Amerika nam?na do?ru düzgün bir?ey ya?am?yorsunuz.

WAT'ta toplumla kayna?abilece?iniz tek ortam i? yeriniz.Orda da kimseyle koun?acak vakit yok.Olsa da ?ngilizce bilen adam yok.

Bu yer New Jersey'nin göbe?inde olmas?na ra?men dayanamay?p 4 gün sonra i?i b?rakt?m.

Hemen yak?n bir yerde gasonluk i?i buldum.
    Orda anlad?m Alaska'ya gitmeyerek ne kadar do?ru bir seçim yapt???m?.

Alaska'da i?inizden s?k?l?rsan?z ne yapabilirsiniz bilmem.Ama Amerika'n?n içindeyseniz ikinci bir ?ans?n?z olaca?? kesin.
    Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.

ABD'de eğitimle ilgili geniş bilgi için:
    http://www.turkishwat.net

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks