tabiki alaskaya gidenlerin hepsi pi?man olmuyorlar istedikleri paray? kazanabiliyorlar.. ama ?unu da unutmay?n ne kadar isteseler bile bu hedefini gerçekle?tirenlerin say?s? gidenlere göre çok ama çok az.. bende bu sene alaskadayd?m ve istedi?imi kazand?m ama biraz bana birazda tamamen ?ansa ba?l? oldu bu..benim gibi gelipte para kaanamay?p çok rezillik çeken arkada?lar oldu.. onlar?n yerinde bende olabilirdim. ama ben hedefime ula?t?m diye sizede çok güzeldi seneye sizde gidin her?ey güzeldi demem yanl?? olur. aksine bence gitmeyin derim... dü?ünün orda öyle ö?renciler geliyor ki özel üniversitede okuyup her sene 15 000 dolar para veren s?rf oraya macera ya?amaya gelen afedersiniz biraz a??r olcak ama gerizekal?lar vard?..rezillik çekmeyi macera olarak görüyorlard?..alaskada gerçekten para var m? ?sorusuna gelelim..bak?n çok de?il biraz ingilizceniz varsa ve en önemlisi birazda cesaretiniz varsa paray? amerikan?n heryerinde ikinci bir i? ?ans? yakalayarak kazanabilirsiniz ve en önemlisi insanlarla diyalog halinde olaca??n?zdan kendiize olan özgüveninizi maksimumu seviyeye ç?karabilirsiniz. ama alaskada bu çok mümkün olmuyor çünkü sosyal hayat çok k?s?tl?..bu program? sadece para olarak görmeyin. .alaskaya gitmeyi amerika içine gitmekten daha büyük bir cesaret olarak görenler var aksine alaska en kolay ve garanti bir seçenek...?unuda belirtmek istiyorum ben bu sene çok rahat ve bol bol çal??arak güzel bir sezon geçirdim..hiç bir s?k?nt? çekmedim..ama buna ra?men bi dahaki sene alaskaya gitmeyi dü?ünmüyorum.. umar?m neden böyle dü?ündü?ümü anlars?n?z....
yorum yazan arkada?lardan ricam sadece kendi ya?ad??? iyi veya kötü ?eyleri onunla gelen arkada?lar?n?n durumlar?yla kar??lat?rmas?n? rica ediyorum o zaman daha geni? ve objektif bir de?erlendirme olaca??ndan daha ayd?nlat?c? olacakt?r..

Alıntı
Bookmarks