arkadaslar atlant?z?n yazd?klar?na kat?l?yorum cunku tamamen sans ?s? ama b?ras da s?z?n caban?z olmas? gerek?yo cunku k?mse s?ze ?lk ?s b?tt?g?nde gel dem?yor kend?n bulman gerek?yo burada butun ?s sana dusuyor ben 4 ayr? sehre g?tt?m alaskada(naknek, ketchakan.anchorage,s?tka) bana s?rket sadece naknek ? ayarlad? zaten gec g?tt?m ds formum gec geld? temmuz 5 de oradayd?m ve 16 gun sonra ?lk ?s b?tt? sezon durdu b?z? c?kard?lar sonra tamamem yaln?ss?n?z k?mse s?ze yars?mc? olmuyo daha dogrusu bana k?mse yard?mc? olmad?.kend?m ugrast?m arast?rd?m job centre lara g?tt?m ?nternetten ?s verenlere ulast?m oyle ?s buldum ama sansl?yd?m hep ?y? yerlere dustum alaska ?c? ucak ucretler?m? kars?lad?lar mennunmuyum evet y?ne g?decem bu sene ek olarark 1 ay seattle da cal?st?m atlant?z?n de ded?g? g?b? amer?ka ?c?nde b?ras ?ng?l?zces? olan da ?k?nc? ?s bularak ayn? paray? kazanab?l?rs?n?s dem?s ama em?n olun k? alaskadan daha rahat de?l ben 8 saat cal?s?yodum seattle da alaskadak?nden daha fazla yoruluyodum b?rde amer?ka ?c?nde kes?nl?kle alaskadak? sevg? sayg? yok ?nsanlar daha kotu yard?mc? olmuyolar s?ze b?rde yemek kalacak yere para oduyonus daha cok para harcaman?s gerek?yo ald?g?n?s tum urunlere verg? odeme mecbur?yet?n?s var .ayr?ca s?te yonet?s? gezg?n bey ben?m kes?nl?kle para kazanma g?b? veya ogrenc? cekme g?b? derd?m yok amac?m sadece arkadaslar?m?n bana daha kolay ulasmas?n? saglamamd? onlara yard?mc? olmay? ?st?yorum cunku k?msen?n oraya g?d?p ortada kalmas?n? ?stem?yorum cunku cok k?s? b?lg?lenmeden g?d?yo ve hayal k?r?kl?g?na ugruyo orda.........uyar?n?s ?c?n tesekkurler ayr?ca s?te gercekten har?ka bu s?tey? gorunce cok sev?nd?m