Work and Travel
Toplam 41 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: karars?zl?k

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

abi madem senin ilk gidişin kapa gözünü git ya okeyde derler ya ilk elin günahı olmazmıs diye zaten bu gidişinde tecrübe edineceksin bence sec birini fazla düşÃ¼nme zaten bole düşÃ¼ndükçe işin içinden cıkamaycaksın herkes farklı seyler yasamıs aynı yerlede bıle senin ne yasayacagını kimse bilemez ...!

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı sincili Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi madem senin ilk gidi?in kapa gözünü git ya okeyde derler ya ilk elin günah? olmazm?s diye zaten bu gidi?inde tecrübe edineceksin bence sec birini fazla dü?ünme zaten bole dü?ündükçe i?in içinden c?kamaycaks?n herkes farkl? seyler yasam?s ayn? yerlede b?le senin ne yasayacag?n? kimse bilemez ...!
    En iyisi öyle yapmak yar?n dicem tamam gidiyorum in? güzel olur ama iyi gaza getirdin sende

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı revoltck Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En iyisi öyle yapmak yar?n dicem tamam gidiyorum in? güzel olur ama iyi gaza getirdin sende
    hocam bizde gectik o yollardan dü?ün dü?ün biyere varam?yosun zaten sec deki tamam ya buraya gidiom i?te sonra ona göre plan?n? yap en güzeli bu bak bir arkada??m?z diyoki benim tan?d?g?m gitti oceana iki i?te çal??t? bir di?er de?erli forum üyemiz de diyoki benim arkada??m gitti oceana i? bulamad? yani bu birazda senle alakal?

yinede kendin karar ver ben fikrimi söyledim sadece ...!

bak sonra beni orda bulup ulen sen?n yuzunden geldi bunlar bas?ma deme

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı sincili Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam bizde gectik o yollardan dü?ün dü?ün biyere varam?yosun zaten sec deki tamam ya buraya gidiom i?te sonra ona göre plan?n? yap en güzeli bu bak bir arkada??m?z diyoki benim tan?d?g?m gitti oceana iki i?te çal??t? bir di?er de?erli forum üyemiz de diyoki benim arkada??m gitti oceana i? bulamad? yani bu birazda senle alakal?

yinede kendin karar ver ben fikrimi söyledim sadece ...!

bak sonra beni orda bulup ulen sen?n yuzunden geldi bunlar bas?ma deme
    yok demem öyle bi ?ey debelli olmaz tabi kendin yaratcan ordaki an?lar?n? arkada?l?klar?n? sonuçta.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı revoltck Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok demem öyle bi ?ey debelli olmaz tabi kendin yaratcan ordaki an?lar?n? arkada?l?klar?n? sonuçta.
    Bu konuda hakl?s?n bende Ocean ve hershey aras?nda kalm??t?m.Hersheye seçtim Choc. company gel istersen bak orada olacam

UKLA m? bu arada ?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı m3lijh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konuda hakl?s?n bende Ocean ve hershey aras?nda kalm??t?m.Hersheye seçtim Choc. company gel istersen bak orada olacam

UKLA m? bu arada ?
    sende mi çikolata fabrikas? benim i?de ordayd?.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks