Sanm?yorum bir problem olaca??n?.
Yaz? ve imzalar okunabiliyorsa sorun yok![]()
o pasaporta bakan görevlinin k?ll???na ba?l? malesef bence
ne desek dogru olmaz sen bi yetkililere dan?? derim ben !
belkide sana sorun yasatmas?n diye baska bi pasaport daha c?karman gerekt?g?n? soyleyeb?l?rler beraber tas?rs?n ?k?s?n? b?lem?yorum buda olab?l?r ama en ?y?s? yetkili birine sormak bence.
ben k?br?stan v?ze ald?m ucag?mda stuttgart aktarmal?yd? KKTC deki alman konsolosuguna transit vize için basvurdum havayolu ?irketimin gereklidir al tavsiyesi üzerine buradaki alman konsolosa paras?yla degil mi bilader dememe ragmen bana transit vize gerekli olmad?g?n? söyleyip basvurumu iki defa reddeti banda transit vizeye gerek olmad?g?na dair bi sürü almanca yaz?s? olan kag?tlar verdi
ucus saati kap?ya yaklast?g?mda elimdeki ka??tlarla kap?da kald?m almad?lar ucaga istanbulda bi sonraki gün baska bir ucakla ispanya aktarmal? gidebildim
yani demek istedi?im i?ini saglama al dostum iyice ara?t?r....!
Arkadasin dedigi gibi gorevlilere bagli.Benim pasaportumun soguk damgasi pek net degildi.Bu yuzden baya bi sorun yasamistim.Ama bir sekilde sorun cozuluyor![]()
Bende sorun olacagini samiyorum tabi birazda sans faktoru onemli bu konuda. Bas sayfadaki isim-soyisim, fotograf ve plastik pres kisminda sorun olmazsa baska problem cikmayacagini dusunuyorum. Cunku ilk kontroller hep bastaki sayfalarda olmustu bana.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Vize ve isim k?sm?nda sorun yoksa, net okunuyorsa problem olmaz emin ol. ?nsanl?k hali sonuc olarak. ?çin rahat olsun.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks