yazılanları okudum ve bi iki şeyde ben söylemek isterim. öncelikle
@sincili
sen olaya direk '' hepiniz türkleri aşağılıyosunuz '' a getirdiğin için tabii ki herkes seninle aynı fikirde değil..şimdi eğri oturup doğru konuşalım ki birçok öğrenci burda aile baskısı altında, hiçbirşey yapamazken orda bir anda kendi özgürlüğünün farkına varıyor ve bu da bazı yanlışlar yapmalarına sebep veriyor. mesela burda hiç içki içmeyen adam orda alkolik oluyor ve bildiğimiz gibi şişede durduğu gibi durmuyo.. ayrıca demişsin ''zenciler'' tarafından eziliyordum diye..herkes biliyor ki siyah insanlardan herkes çekinir..sebep onlardada bi kaç grubun yaptığı olaylar...bu nedenle ufak bi kasabada 3-4 türk ün davranışlarını orda tüm ülkeye mal ediyorlar..anlatılmak istenen bu...
@anton
seninle aynı yerde çalıştık, ben açıkçası çok abartı bi olay görmedim..ya sen? fakat tabii ki başka şehirlere gittiğimizde bağırarak konuşmalar, dengesiz hal ve tavırlarla karşılaştık..
@fiorex
kesinlikle katılıyorum..acilen insanlara bunları iletmemiz lazım..çoğu avrupa ülkesinde bildiğiniz üzere Türk olduğunuzu duyunca kaçarlar..bizzat benim başıma geldi..
edit: bu sene kaldığımız otelin lobisinde mikrodalgayı leş gibi bırakan, yediği yemeklerin çöplerini masaların üzerinde bırakan, pisliğini temizlemeyen kişilere de selamımı iletiyorum..pardon anton![]()

Alıntı
Bookmarks