Alıntı beysinCDA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
+12314546789

Yerden göğe kadar haklısınız "YETO" ben orda diğer arkadaşlarımın yaptıklarından dolayı utanıyordum ve gerçekten rezil bir davranış sergiliyorlardı ABD ye gittiklerinde bilmiyorum tabir-i caiz ise ipini koparan hesabı nere nere saldıracaklarını bilmiyorlardı. Barlarda yaptıklarından dolayı rezil mi olmadık, "Bunlar nasıl müslüman bunu bunu, şunu şunu" yapıyolar mı demediler....
ve nihayetinde benim gitdiği otelde artık WAT öğrencisi almıyor....

Oraya gitdiğimizde TÜRKİYE den geldiğimizi unutmamalıyız arkadaşlar...
ya siz amerikadan değilde başka bir yerden mi bahsediyosunuz yani amerikada barda herkes normal duruyoduda bi tek bizimkiler mi göze battı !!

tamam bende körü körüne olayı bilmeden kimseyi koruyacak değilim ama yapmayın arkadaşlar bizde gittik gördük herkes neler neler yapıyo orda sizde bilyosunuz bir tek türkler mi olay çıkartıyo orda !

ayrıca onlar kendi dinlerine baksınlar bir müslüman bile başka bir müslümanı yaptıklarından dolayı kınamazken onların ne haddıne baska bır dını eleştırmek adam isterse içkisinide içer isterse namazınıda kılar isterse oructa tutar isterse zina da yapar bu sadece onu ilgilendirir bunu onlar yapınca bişey yok medeniyet biz yapınca mı dinimizle eleştiriliyoruz ...

kimse sütten cıkmıs ak kaşık değil yanlış yapanlarda olmuştur mutlaka olacaktırda ama en azından biz onları yabancıların gözüyle yargılamamalıyız...!

bu sadece benim nacizane düşüncem...