Bu forumumun bu yanını çok seviyorum işte. Kaliteli bir tartışma ortamına sahibiz çok şÃ¼kür. @sincili arkadaşımın verdiği örnekler çok hoş. Birkaç noktada ayrılıyoruz ancak. Elinde 32+ sözleşme olan bir kişi eğer minimum 32 saat çalışabiliyorsa kesinlikle ve kesinlikle böyle bir eylem yapmaya hakkı yoktur. Biraz niyetleri okumak gerekiyor. Sırf daha fazla saat vermek zorunda kalsınlar diye böyle bir girişimde bulunmaları bana göre utanç verici.
Olaya diğer pencereden bakarsak, böyle bir grev durumunda işveren o arkadaşların tamamına dava açsa %99 davayı kazanır, hepsini de süründürür. O zaman o bahsettiğin Fransızlar " Vay bee, şunlara bak! Kendilerini uyanık sanıyorlar ama düştükleri durum rezalet" demezler mi?
Bizim kendimize karşı önyargılı olduğumuz bir çok konu var burada haklısın ama bu konuda sana katılmıyorum. -Adamlar yapmış beee- vb tümcelerin literatüre girmesi garbiyatçı zihinlerin kompleksinin ürünüdür. Biz ilk önce bilgi sahibi olacağız ona göre adımımızı atacağız. Çoğu zaman bilmeden konuşur, düşÃ¼nmeden adım atarız..