Fiorex Nickli Üyeden Alıntı

@Sincili arkada??m?n i?nelemesi üzerine hemen görü?lerimi ve ya?ad?klar?m? aç?klayay?m. Öncelikle benim bulundu?um yerde abart?s?z 150+ Türk arkada? bulunuyordu. Bunlar?n tam 28'ini daha oraya gitmeden önce net üzerinden tan?yordum. Oraya gidince kayna??p fikir al??veri?i yapmakta kolay oldu do?al olarak. Dü?ünürmüsün kalabal?k bir grupla kar??la??yorsun, hiç tan?m?yorsun.... Tek ortak yan?n?z ayn? dili konu?uyor olman?z. Bu insanlar yanl?? ?eyler yap?yorlar elbet. Ben sana ?imdi bir soru sormak istiyorum. Sen Türkiye'de sokakta gördü?ün, hiç tan?mad???n ancak ayn? dili konu?tu?un kaç ki?iyi yanl?? hareketlerinden dolay? uyard?n?  E?er uyarmad?m ve uyarmad???m için ele?tirmeye hakk?m yok diyorsan, bu onlar?n yapt?klar?n? es geçti?in anlam?na gelir. Ancak bu durum ,sosyal payla??m a?lar?nda insanlar?n yanl??lar?n? görmelerini sa?lamak ad?na yapaca??n ele?tirilerin önüne bir blok koyamaz. B?rak benim Forum Yöneticili?imi. benim yöneticili?im sadece forumun düzeniyle alakal?. Fikirlerimi bir güruh ad?na de?il ?ahs?m ad?na aktar?yorum foruma. Kendi ad?ma yap?lmas? gereken bütün uyar?lar? tan?d???m ki?ilere yapt?m ve onlar?nda tan?d?klar? ki?ileri uyarmalar?n? istedim. Ancak büyük bir toplulu?u idare etmek, uyarmak senin dedi?in gibi kolay de?il cidden. Siz 20 ki?iymi?siniz. Say? artt?kça ba?l?l?k azal?r.. Ba?l?l?k azald?kça... Özgürlük ço?al?r.. Özgürlük ço?ald?kça azg?nl?k artar.. Ben senin tabir etti?in tarzda insanlar? da gördüm ama yüzdeye vurmak gerekirse %5'i geçmiyordu.
Burada bildiklerimizi yazaca??z ki insanlar bilinçlensin. Belki ?u sat?rlar? okuyan bir arkada? bile kendine ?imdiden çeki düzen vermeye ba?layacak... Güzel olmaz m?? Ne dersin?

Bookmarks