anlatacağım su olay herseyı ozetlıycek aslında :
- son 1.5 ay kala aramızdakı dıyalog soyle
ben: nazmı abı bu senın araba nekadar eder?
nazmı: 2000 (aynı gun ınternetten baktık 1500 1800 arası)
son 1 ay kala arkadasım gerı gerı gelırken arabayı bu bahsettıgım arabaya surtmus (sıze yemınederım cok detaylı bakmama rağmen carpma ızını goremedım boya bıle kalkmamıs)
ve bu olaydan sonra nazmı 3500 dolarlık fatura cıkardı fatura ıcınde ön ve arka kapılar ve camurluklar bulunuyor yanı 50 dolarlık maxımum masraf oluyor 3500 dolar...... işin komık yanı arkadaslar adam buna karsılık otelde kalan ve arabayla alakası dahı olmayan 3 kısı dahıl depozıtoyu kesmeye kalkıyor....son 2 hafta kala polıse tek tek gosterıyor 1500 dolarlık arabasının hemen hemen heryerıne carpıldıgını anlatıyor.......
ayrı bır olayda otelde kalan 2 kız artık cok bunaldıkları ıcın gıtmek ıstıyor 1 ay kala ve o 200 dolarada cok ıhtıyacları var (kuralları arastırdık oda ıcınde hasar olmadıgı muddetce depozıto kesmek dıye bı hakları yok ) nazmı bey sırf erken cıktıkları ıcın 3 gunluk bır yalvarma sonucunda depozıtoyu verıyor ve 15 gun sonra aynı sekılde gıtmek ısteyen 2 kıza hepımızn onunde" oncekılerede vermedım sızede vermem "dıyerek yemın edıyor ...
ve herseyı gectım bılıp bılmeden bu adamı savunan ınsanlar cıkıyor !

Alıntı
Bookmarks