Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 36 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Amerikadaki Ermenilerin Türk Dü?manl??? Üzerine...

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

Exclamation Amerikadaki Ermenilerin Türk Dü?manl??? Üzerine...

Amerikada 1 milyonun uzerinde ermeni yasiyor, ve hepsi turklere nefret ediyor ve diger Amerikalilara turklerin nasil bir "igrenc" "vahsi" bir millet oldugunu anlatiyorlar.Bi suru amerikaliyla karsilastim Turk oldugumu anlayinca, You killed armenians, you killed greeks, you have no culture , you are all Animals demesinini bende cevapsiz kalmayip agizlarini kapattiyordum. (en son isten kovuldum)

az once amerikada yasayan emrenilerin yazdiklarini okudum ve sizinle paylasiyorum. Dikkatli olalim!

I am an Armenian born in America. My parents were raised in America. I am proud to say that I am happy that we dont convert to "AMERICANS" we preserve our culture and RELIGION. Why should I? Afterall after I receive my degree I'm going to live in Armenia. I am very offended by your remarks. You made one good move, didn't expose your identity, because I guarantee you, you would have been tortured and killed. I hate turks, I will always hate turks, I will teach my children to teach their children to hate turks. I will get along with those that hate turks. And if you even start with it being the past, and not present day turks being part of the genocide I will shoot right back with they are the ones denying it today. I mean why wouldn't you want to accept it? Who would tell their children they massacred Armenians? It's like a parent raising their children with the teaching that killing people are ok. So that's why your ignorant and uneducated turks (dont even deserved to be capitalized) deny the genocide. If someone were to put you and I in a room all alone, I guarantee you, you wouldn't be out of there alive. I have so much VALID hatred towards you turks. Don't envy our race along with the Greeks. For your inhuman actions you turks shouldn't be living. It bothers me a lot knowing I breath the same air you turks do, I feel dirty. I encourage all ARMENIANS to hate turks because they are worthless people that are just a waste of space on the world. Get your facts right then make up a website trying to make yourself feel better. I mean honestly, unless you are being paid, what person would sit there and make that comprehensive website? How do you know Armenians fired the first shot? If you knew anything about the genocide you would know the Armenians knew nothing about it. It came out of no where, the turks (oh how I hate saying that stupid races name) started to kill all our politicals and intellectutals so the common people wouldn't know what was happening and why we were being taken to different places. I can go on and on about this and make a big website like you did. I hope all turkish people suffer a very tragic and brutal death and I also hope the same for you. Feel free to email me back at xxxxx@AOL.COM yes that is an Armenian word, I'm PROUDLY preserving my culture.
    With much hate against you and your people,
    Natalie
    Konu Roma tarafından (06-02-2010 Saat 03:56 AM ) değiştirilmiştir.
    Şirket Seçim Yönergesi
    VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ

BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Natalie han?ma burdan sayg?lar?m? iletiyorum. Konuyu bu ?ekilde dile getirmesi tabir-i caizse ezikli?inin ve göstergesidir. Bende bir çok ermeni tan?d?m. O kadar içten , arkada?ça yakla?mama ra?men aradaki duvarlar? bir türlü y?kamad?m. Selam veriyorsun alm?yorlar. Ters davran?yorlar. Hatta sizle arkada? olanlar? "Neden onlarla arkada? oluyorsun? Onlar Türk!" diyerek uyar?yorlar. Bu adamlar?n ne gibi bir kompleksi var anlam?? de?ilim. Soyk?r?m diye tutturmu?lar gidiyor ...

Efsane Watç?
    Tecrübe Puanı
    18

Benim 3 hafta çal??t???m dükkanda garson bir ermeni teyze vard?. Bize kar??(2 Türktük) s?r?t?p duruyordu. Bikaç moldoval? eleman vard?, aralar?ndan birine harbi uyuz oluyordu teyzemiz ki hareketlerinden belli ediyordu zaten. K?yaslad???m zaman bize kar?? bir kini olmad???n? söyleyebilirim. Gerçi teyzemle, k?sa süre çal??t???mdan pek muhabbet f?rsat? bulamad?m ama..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

ermen?ler hakk?m?zda ?nan?lmaz kotu dusuncelre sah?p oyle yet?st?r?l?yorlar kald?g?m?z yerde b?r ermen? vard? baslarda turkler ?le tak?lmayan b?r?yd? ancak sonralar? konusup ac?ld?k ca ?y? arkadasl?klar kurdu hersey kal?plar? k?rmak la lakal?

b?rde bunu nereye yazd?klar?n? yazarm?s?n roma
    Better late than never

ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...

http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html

Deneyimli Watç?
    Tecrübe Puanı
    17

Theforgotten.org

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

Alıntı anton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ermen?ler hakk?m?zda ?nan?lmaz kotu dusuncelre sah?p oyle yet?st?r?l?yorlar kald?g?m?z yerde b?r ermen? vard? baslarda turkler ?le tak?lmayan b?r?yd? ancak sonralar? konusup ac?ld?k ca ?y? arkadasl?klar kurdu hersey kal?plar? k?rmak la lakal?

b?rde bunu nereye yazd?klar?n? yazarm?s?n roma
    100lerce Turklere nefret mektuplari var.

Tall Armenian Tale: The Other Side of the Falsified Genocide

Türklerin kurdu?u bir sitede Böyle ?eyler yazm??lar...
    Konu Roma tarafından (06-02-2010 Saat 04:15 AM ) değiştirilmiştir.
    Şirket Seçim Yönergesi

Deneyimli Watç?
    Tecrübe Puanı
    17

bak bak bak neler yazm??lar
    Konu metilfenidat tarafından (06-02-2010 Saat 04:38 AM ) değiştirilmiştir.

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Salt Lake' te Ermani, Musluman ve zenci birini gormustum adam gayet saygili ve sevecendi. Bence bu Natalie irkci yaratigin teki.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

TW Üstün Hizmet Watç?s?
    Tecrübe Puanı
    18

Ben kufur etmek istiyorum ama ortam musait digil. Bu Natalia kimse ona hanim bile demek icimden gelmiyor. Galiba osmanli imparatorlugu altinda kac sene krallar gibi yasadiklarini, devletin vezirlik makamina kadar ciktiklarini, zamaninda o kadar azinlik icerisinde sadece ermenilere verilen ' sadik millet ' unvanini unutup cikmis turklere laf uzatiyo... Acaba ne olduda Ermenilere Tehcir Kanunu cikarmak zorunda kaldik, ne oldu da bizimle ters dustuler bi baksinlar bakalim. Ben biliyorum ermenilerin kurtulus savasinda doguda ve karadenizde neler yaptiklarini... Kursun harcamamak icin tasla sehit etdikleri turkleri, hamile kadinlarin meme uclarindan yaptiklari tesbihleri..... Daha neler neler nefret etcek, kin kuscak biri varsa oda biziz...
    Allahtan karsima cikmadi hic bu acube- hilkatlerden yoksa hepsi Boyle duaunuyorsa bunlarin ABD de 1 yil geciremem heralde...
    Saygilarimla....
    Konu beysin tarafından (06-02-2010 Saat 04:30 AM ) değiştirilmiştir.
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

siteye neler yaz?lm?s neler...
    Better late than never

ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...

http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

www.orhancekic.com

Benim üniversite hocam olup, kendisini bu i?e adam??t?r..Kendisinin söyledi?ine göre bu soyk?r?m muhabbeti sadece para kaynaklar?n?n kesilmemesi için oynanan bi oyundur..Zaten olay?n ba? sorumlular? da Abd de ya?ayan ermenilerdir..elimizdeki kay?ltara göre soyk?r?m yoktur..sava? s?ras?nda ermenilerin Türk askerlerini s?rtlar?ndan vurmalar? sebebiyle o s?rada sava? olmayan Suriye ye gönderilmesidir. Yüzlerce Amerikal? misyonerler ile birlikte..Hatta Abd kendi misyonerlenin mektuplar?na sahiptir fakat geçerli bir delil olarak kullanmamaktad?r.

Ermenistan ar?ivleri herkese kapal?d?r. Çünkü bütün gerçekler orda yazar..Ayr?ca eski ermeni cumhurba?kan? bir kitap yazarak böyle bi soyk?r?m ?n olmad???na, Ruslar?n ermenilere toprak vaad etmesi ve türkleri öldürün ve topraklar?n?z? onlardan al?n demeleri üzerine böyle olaylar oldu?unu aç?klam??t?r..

Ayr?ca ermenistan ermenileri kendi okullar?nda e?itim göremez çünkü rusya o okullar? 100 sene boyunca kapatm??t?r.Sebep olarak ermeniler topraklar? alamaz ve rusya çar?na '' bize izin ver burda vatan? kural?m'' demesidir.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Orhan Hocam?n ellerinden öpüyorum. Sa?olas?n Camur, daha önce bu siteden haberim yoktu. Büyük bir heyecan ve merakla okuyorum.

Ufak bir not geçmek gerekirse..

G.M: Yani bu durumda Ermenistan’?n toprak talebinde bulunabilece?ini mi söylüyorsunuz?
    O.Ç: Hiç ?üpheniz olmas?n .1991 Ermenistan Ba??ms?zl?k Bildirgesi’nin 11. ve Ermenistan anayasas?n?n 13. maddesini okuyun..Görürsünüz ki Sivas, Erzurum, Van, Bitlis, Elaz??, Diyarbak?r vilayetlerini istiyorlar.. Ve bu topraklar?n mutlak suretle birer Ermeni topra?? olarak anavatan dedikleri Ermenistan’a kat?laca??n?, bunu yapmak için de ellerinden geleni yapacaklar?n? belirtiyorlar. Ve bunu anayasalar?nda belirtiyorlar. Benim topraklar?ma Bat? Ermenistan diyorlar. Ve Bat? Ermenistan topraklar?n? (yani benim Do?u Anadolu’m onlar?n bat?s?) kendi anavatanlar?na katmay? anayasal hedef olarak gösteriyorlar...

www.orhancekic.com

Bunlar?n hedefleri belli, amaçlar? belli ... Gereken tek ?ey, hedefe giden yolu bulabilmek. En güzel yola giden ilk ad?m soyk?r?m yalan? elbette..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

aynen öyle..soyk?r?m yalan?n? söyleyerek di?er ülkelerden para alacaklar ve bizi kö?eye s?k??t?rmay? planl?yorlar..

Uzman Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

bence bu yaz? provokatif bir amaçla haz?rlanm?? (ba?taki yaz?), e?er öyle de?il de gerçekse vah?i dedi?i türklerden pek bir fark? kalmad???n? anlayam?yor san?r?m. "bir odaya beraber konsak, ordan canl? ç?kamaz" ne demektir ya? muhtemelen bu k?za iyi bir gaz vermi?ler. yaz?k diyorum ba?ka da bi?ey diyemiyorum

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

yeti?tirlme tarzlar? böyle...okumu?sun yaz?y?...ne dio bende çocu?uma ve onlar?n çocuklar?na türklerden nefret etmelerini söylece?im....e?er böyle yeti?memi? olsalar zaten onlarda biliyor soyk?r?m diye bir?ey olmad???n?..trabzonda bi dolu ermeni kaçak yollarla çal???o...evlerde temizlik, hizmetçilik yaparak...çünkü onlar biliyo böyle bi?eyin olmad???n?...problem ermeni diaspoaras? ve amerikan ermenileri..

Uzman Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

benim ermeni arkada??m var, üniversitede hocam vard?. türkiye kadar insan seven bi memleket var m?d?r bilmiyorum ama tabi zaman zaman baz? insanlar ç?k?p dil, din, ?rk, cinsiyet, ya? gözetmeden çok kötü ?eyler yapabiliyolar. örnek göstermeye gerek yok. kötülükse herkes yap?yor, böyle zehir gibi bir nefret çok kötü.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

ilk sayfada yollad???m websitesindeki yaz?lar? okursan iyice anlars?n..nefret olmazsa bu kadar sert bir ?ekilde dayatma yapamazlar..

Uzman Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

sabah sabah hiç sinirimi bozmaya niyetim yok. aç?m zaten, gideyim kahvalt? yapay?m
    helecan küpü

Profesyonel Watç?
    Tecrübe Puanı
    18

turkleri sevmeeyen milletler diye bir liste hazilasan japonlar disinda millet kalmaz
    bak deniyelim almanlar.fransizlar .hollandalilar,yunanlar amerikalilar,

oyle cevrenizde yuzunuse gulen 1-2 amerikali yada ispanyola yada almana bakip aha bunalr turkleri seviyo demeyin

kim hakli kim haksiz onu bilemiyecem ama bu kadar sevmiyeni olan bi ulke kendine donup bakmasi lazim

buda olayin bir baska boyutu ne dersiniz ?

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

?öyle bir ek yapay?m, sevmezler çünkü 1453 y?l?nda müslüman bir toplulu?un, hristiyanlar?n elinden istanbul u almas?yla ba?lad? desek yanl?? olmaz..?u andaki k?skançl?k nefrete dönü?mü? durumda..sebep ise e?itimsiz ki?ilerin yurtd???na gidip orda yapt?klar? negatif davran??lard?r...e?itim ?art!!!!

Efsane Watç? cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Siteden Uzakla?t?r?ld?
    Tecrübe Puanı
    0

Ara?t?rmac? Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

kuyruk ac?s? var elemanlar?n orda rahatta yasarken ......... unutmuyorlar dogal olarak, soyk?r?m elbette yok ama katliam olmustur ve bu kars?l?kl? yasanm?st?r her iki tarafta da. Ben elaz?gl?y?m bir suru ermeni köyü vard? hepsi bosalt?ld?.öldürüldü bu her iki tarafta yap?ld? simdi ise o koylerde millet hazine ariyor.Diyecegim bu boyle gelmis gecer. MAsum degiliz hicbirimiz.

Siteden Uzakla?t?r?ld?
    Tecrübe Puanı
    0

bu arada

@varyok
    kocaeli mezunumusun ve ermeni hocam levon çapan'm?

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Efsane Watç?
    Tecrübe Puanı
    18

ermenilere de?il de yahudilere çok k?l oldum ben orda

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

4 mart, ermeni soykirmi amerikan kongresinde.. Kendilerini o kadar masum gosteriyorlar ki, sanki Hocali'da yapinlanlar ermeni vahseti degil.
    Konu Roma tarafından (08-02-2010 Saat 12:39 PM ) değiştirilmiştir.
    Şirket Seçim Yönergesi

Uzman Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

helecan küpü

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Uzman Watç?
    Tecrübe Puanı
    16

türkiye devlet olarak daha güçlü olabilir ama ordaki ermeni lobisi de o senatodakiler için büyük bi oy gücü. bunlar? da göz önüne alarak taviz veriyolar, suylar?na gidiyolar.
    helecan küpü

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)